Toont alle 20 resultaten

Sexytoys voor Ballen

We pretenderen de beste sextoys voor dames en heren aan te bieden en daar horen zeker ook sextoys voor ballen bij. Binnen ons gehele aanbod neemt onze productcategorie ‘sextoys voor ballen’ wel een hele speciale plek in. Laten we het anders zeggen; alleen de man met moed en lef kiest voor sextoys voor zijn ballen, die we in verschillende uitvoeringen hebben voor dé ultieme stimulatie.

Assortiment

-20%
31,95
-24%

ball crushers

Wooden Humbler

43,95


Alleen voor de man met lef

Je moet er echt van houden en kiest er bewust voor. De sextoys voor ballen zijn echter zeer populair. Globaal kun je de ballen opdelen in ballstretchers, ball splitters en ball crushers. Als je gebruik wilt maken van deze sextoys voor mannen, dan is een beetje pijn geen probleem en leg jij de lat voor jezelf steeds een beetje hoger. Een van de pronkstukken in onze collectie is wat betreft de sextoys voor ballen wel de Hells Ballstretcher. Deze sextoy is perfect geschikt voor mannen die van een flinke ruk aan hun ballen houden of die een plagerig trekkend gevoel daar wel kunnen waarderen. De sextoys zijn volledig naar wens in te stellen. Je doet je ballen door de openingen van de twee gepaarde ringen van roestvrij staal. Vervolgens maak je ze met een meegeleverde inbussleutel vast.

De vermorzelaar

Kies je voor ball splitters, dan word je penis extra naar voren gedrukt en de balzak juist naar onderen. De testikels worden daarnaast gespreid. Dit alleen al geeft je penis een bijzondere uitstraling en zorgt voor een ongekende sensatie. Het gebruikte materiaal is zowel zacht als rekbaar en sluiten steeds goed aan op het lichaam. De ball stretcher hebben we met de Hells Ballstretcher al benoemd, nu hebben we nog de ballcrushers. Je kunt deze sextoys voor ballen wel vergelijken met een échte notenkraker. Alleen worden er nu dus geen noten gekraakt maar moeten je ballen het ontgelden. Niet voor niets wordt dit ook wel de vermorzelaar onder de sextoys voor ballen genoemd en dat is niet voor niets! De ballcrushers heb je ook in verschillende modellen en je kunt er eventueel nog gewichten aan hangen als het je allemaal niet heftig genoeg is.

Iedereen slaagt bij ons!

Mannen met lef kunnen dus prima uit de voeten binnen ons uitgebreide aanbod, maar dat geldt eigenlijk voor iedereen. We bieden een enorm aanbod aan sextoys variërend van metalen cockringen tot vaginaballetjes. We verzenden onze producten discreet en bestel je voor tenminste 45 euro dan is de verzending gratis. Bestel je vandaag nog voor 22.30 uur, dan heb je morgen je heerlijke sextoys al in huis.

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.