Toont alle 22 resultaten

Dilator

Met de dilators kun je echt iets toevoegen aan je seksleven. Ook nu geldt dat je bescheiden begint en eerst op bescheiden schaal probeert of dilators ook echt iets voor jou zijn. Voor wie het niet weet, een dilator breng je in de urinebuis in. Er zijn modellen beschikbaar voor zowel de man als de vrouw en binnen de BDSM-wereld is de dilator al lang niet meer weg te denken. De sextoy maakt onderdeel uit van sounding en speciaal ‘nursery play’ of ‘medical play’.

Assortiment

-13%
-44%
12,95


Geribbeld en van siliconen of in meer gebogen vorm

Dilators heb je ondertussen in heel erg veel soorten en maten. Je hebt ze geribbeld van siliconen, een meer zachte dilator met een rondere top. Je hebt echter ook uitvoeringen met een ring, je hebt ze lang en hol en in de bekende J-vorm, waarbij zelfs de prostaat bereikt kan worden om zo tot een orgasme te komen. Gemene deler is dat ze goed te reinigen zijn en er dus zowel voor de man en de vrouw als voor de beginner en de ervaren gebruikers zijn. Uiteraard is het zaak de speeltjes voorzichtig in te brengen en te verwijderen. Ben je beginner, begin dan letterlijk klein en ervaar of het iets voor je is. Het is met dilators vaak een kwestie van je bent er helemaal weg van of je moet er helemaal niets van hebben.

Stimuleert en is een belevingsproduct 

Binnen BDSM speelt het product niet alleen de stimulerende rol, het geeft ook de interesse van de dominante in het rollenspel in de penis aan. Het gevoel dat het product teweeg kan brengen wordt vaak omschreven als zeer intens. Zoals gesteld worden dilators steeds gebruikt binnen rollenspellen als ‘medical play’ of ‘nursery play’. Een andere benaming voor het product is sounds, het inbrengen van het product in de urinebuis wordt wel sounding genoemd.

Begin bescheiden en klein, opschalen kan altijd

Bij de dilator gaat het om het gevoel en om de beleving. Het symboliseert de macht die de dom over de sub heeft. Niets zelden echter, resulteert het inbrengen van het langwerpige speeltje in een intens en hevig orgasme. Het mes snijdt wat dat betreft aan verschillende kanten. Het kan niet vaak genoeg gezegd worden; overweeg je gebruik te maken van sounds, begin dan altijd bescheiden en klein. Gezien het arsenaal aan modellen dat er is, kun je vervolgens gemakkelijk overschakelen naar grotere producten, eventueel met een meer gebogen vorm.

 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.