Dildo bestellen? Wij helpen je de juiste dildo te vinden.

Dildo bestellen? Wij helpen je de juiste dildo te vinden. - dildo bestellen

De dildo is een van de meest bekende seksspeeltjes die er is. Dit speeltje is al jarenlang erg populair. Ga jij een dildo kopen? Het kan moeilijk zijn om te beslissen welke dildo bij je past. Seksspeeltjes voor vrouwen zijn er in vele soorten, modellen en maten. Wij geven graag informatie om jouw aankoop makkelijker te maken. 

Welke soorten dildo’s zijn er?

Het assortiment dildo’s is in de loop der jaren flink gegroeid. Er zijn allerlei ontwikkelingen geweest op het gebied van dildotypes. We zetten de soorten dildo’s voor je op een rij.

 • De realistische dildo
  De realistische dildo is een dildo die levensecht is. Dit speeltje probeert een echte penis en het gevoel ervan na te bootsen.
 • Voorbinddildo
  De voorbinddildo is zoals de naam zegt een dildo die je kunt voorbinden. Deze sekstoy doe je om met een riem of harnas.
 • Zuignapdildo
  Deze dildo is voorzien van een zuignap of zuigvoet. Deze nap zit aan de onderkant van de dildo waardoor je deze kunt bevestigen op een glad oppervlak en je handsfree kunt genieten.
 • Dubbele dildo
  Er zijn twee soorten dubbele dildo’s. Het ene speeltje heeft twee penissen. Het andere soort is een lang model met aan elk uiteinde een eikel.

Dildo bestellen? Kijk welke dildo bij jou past?

Een grote dildo, realistische dildo of zuignapdildo? Er zijn zoveel soorten dildo’s en extra opties. Weet jij al wat jij wil of kun je wat extra hulp gebruiken bij je aankoop? Wij helpen je met vragen die jou helpen bepalen welke dildo bij jou past.

 • Waar wil je de dildo voor gebruiken?
  Je kunt je aankoop afstemmen op het soort dildo. Wil je het gevoel van echte seks? Dan ga je voor een realistische dildo. Wil je samen plezier hebben dan kies je wellicht een dubbele dildo of voorbinddildo. Ook is het mogelijk om een holle voorbinddildo aan te schaffen wanneer je het gevoel van een groter formaat wil ervaren.
 • Wil je extra opties?
  Zoek jij iets specifieks? Er zijn altijd dildo’s die voorzien zijn van extra’s zoals vibraties. Daarnaast zijn er spuitende dildo’s die een zaadlozing kunnen nabootsen. Er zijn dildo’s die op batterijen werken, maar je kunt ook gaan voor een dildo met afstandsbediening.
 • Wat is je budget?
  Er zijn dildo’s verkrijgbaar tussen tien en honderdvijftig euro. Kies een budget dat voor jou haalbaar is en kijk wat er met dat budget mogelijk is. Er zijn basis dildo’s voor masturbatie of uitgebreide sets met verschillende soorten speeltjes. 

 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.