Resultaat 1–24 van de 26 resultaten wordt getoond

Intieme douches

Met intieme douches worden in de regel vaginale douches bedoeld. Het moge duidelijk zijn dat deze douches bedoeld zijn om de vagina van de vrouw te reinigen. Opvallend; in een ver verleden werd op identieke wijze aan anticonceptie gedaan en was het de bedoeling dat de zaadcellen van de man uit de vagina gespoeld werden.

Assortiment


Intieme douches: voor de inwendige reiniging van de vagina 

Intieme douches zijn hulpmiddelen voor de inwendige reiniging van de vagina. Vrouwen ondervinden wel eens bepaalde klachten waarvoor een intieme douche gebruikt kan worden, Denk maar eens aan een bepaalde mate van schraalheid of een branderig gevoel. Ook als sprake is van overmatige afscheiding of als de vagina onaangename geurtjes afgeeft is het gebruiken van intieme douches aan te raden. In algemene bewoordingen wordt wel eens gesteld dat intieme douches gebruikt worden als de flora van de vagina enigszins van slag is.

Vrouwen ervaren na het gebruik een schoon gevoel

De intieme douche helpt je om genoemde ongemakken op een snelle wijze te verhelpen en de irritatie te verlichten. Een inwendige reiniging kan een bijdrage leveren aan een perfecte hygiëne. Bovendien voelen vrouwen een schoon gevoel en daardoor voelen ze zich ook echt beter. De meeste vrouwen gebruiken de vaginale douche onder de douche, in bad of op het toilet overigens.

Met een flacon en een canule 

Het gebruik van de intieme douches is niet eng. Het werkt vaak met een flacon en een canule. In de flacon meng je de reinigende vloeistof op maat. Je neemt vervolgens een voor jou prettige houding aan en brengt de canule in. Vervolgens knijp je de flacon rustig in. Heb je de vloeistof ingebracht? Dan is het nog een kwestie van grondig reinigen met lauw water. Ook goed afdrogen van de vagina is vervolgens erg belangrijk.

Als voorbereiding op anale seks

 Met intieme douches worden ook wel eens de anale douches bedoeld, ook die zijn in ruime mate verkrijgbaar. Deze douches worden vaak gebruikt in voorbereiding op anale seks. De endeldarm wordt dan gespoeld met water. Nadat je ontlast hebt, breng je het product in en je stopt als je het gevoel hebt dat de endeldarm gevuld is. Vervolgens wacht je tussen de vijf en vijftien minuten en ga je bij aandrang naar het toilet waar het water de endeldarm zal verlaten. Geef geen druk; het water zal de darmen in de meeste gevallen zelf verlaten.

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.