Toont alle 2 resultaten

Lak lakens

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom je lak lakens in de slaapkamer kunt gebruiken. Vaak wordt een lak laken en latex lakens op een hoop gegooid als het gaat om alle soorten van beddengoed. Want behalve een lak laken, heb je ook al kussenhoezen bijvoorbeeld. De meeste lak lakens zijn uitgevoerd in de kleur zwart. Voor een wat andere sfeer kun je ook kiezen voor de kleur rood.

Assortiment


Lak en latex voor kleding en voor beddengoed

Lak en latex lakens zijn zeer populair en dat zowel wat betreft kleding en dus ook wat betreft beddengoed. Met lak of latex lakens geef je elke ruimte en zeker de slaapkamer meteen een andere uitstraling. Behalve dat je met een lak laken een andere uitstraling biedt aan je slaapkamer, heeft het gebruik van deze lakens meer voordelen. Met lak lakens houd je bijvoorbeeld je matras schoon en droog. Je biedt je matras zo optimale bescherming tegen oliën die je gebruikt tussen de lakens en ook bijvoorbeeld glijmiddel.

Glanzend materiaal dat je matras op de best denkbare wijze beschermt tegen oliën

Voordeel van lak lakens is dat het zacht is voor je huid en het glanzende materiaal is bovendien ook nog eens prima afwasbaar. Door gebruik te maken van deze lakens, ervaar je een glibberige, spannende en erotische nacht. Een nacht waarbij je nergens rekening mee hoeft te houden want het laken biedt bescherming en maakt dat prima mogelijk. Dat wordt dus alle remmen los.

In alle maten en veelal uitgevoerd in de kleuren zwart en rood

De lakens van lak heb je in zo goed als alle maten, verschillende kleuren en je kunt de lakens prima met de handwas reinigen. De lakens zorgen voor een sexy sfeer. Zeker tijdens BDSM nachten worden deze lakens vaak gebruikt. Dan uiteraard in de kleur zwart, wat die kleur hoort nou eenmaal bij BDSM.

De lakens en het BDSM spel

De lak lakens of het lak laken. Ze zijn onmisbaar geworden, zeker ook wat betreft BDSM. In het rollenspel tussen een dom en een sub is het belangrijk dat alle remmen los kunnen. Dat kan met een dergelijk laken prima, in de wetenschap dat je matras beschermd wordt en er dus feitelijk niets kan gebeuren. Door gebruik te maken van olie op de glanzende lakens ontstaat een glibberig geheel en dat maakt de nacht alleen nog maar interessanter. Veel interessanter zelfs.
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.