Toont alle 22 resultaten

Luchtdruk Vibrator

Luchtdrukvibrator kopen? Wij hebben een divers assortiment samengesteld van het bekendste merk op dit gebied: Satisfyer. Dit speeltje wordt vergeleken met orale stimulatie. Niet zo gek dat dit seksspeeltje voor vrouwen in korte tijd immens populair is geworden.

-33%
-33%
-20%
23,95
-20%

Luchtdruk vibrator

Love Triangle White

39,95
-13%

Luchtdruk vibrator

Curvy 2+ Wit

34,95
-13%

Luchtdruk vibrator

Satisfyer Curvy 2+ Roze

34,95
-20%

Luchtdruk vibrator

Satisfyer Curvy 1+ Wit

39,95
-20%

Luchtdruk vibrator

Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

39,95
-33%
-33%
-33%

Luchtdruk vibrator

Satisfyer Pro Plus Vibration

39,95
-33%

Luchtdruk vibrator

Satisfyer Pro 4 Couples

39,95


Wat is een luchtdruk vibrator?

Een luchtdrukvibrator of zuigende vibrator is een vibrator die luchtpulsen gebruikt. Dit type vibrator is ontworpen voor contactloze stimulatie door middel van luchtdruk. Het wordt vaak ook omschreven als trillingsgolven. Er is geen aanraking nodig. Hou het speeltje in de buurt en je voelt de luchtpulsen direct. Je kunt dit speeltje zelf of met je partner gebruiken. Wanneer je allebei gestimuleerd wil worden, dan is de Satisfyer Pro 4 Couples voor partners misschien iets voor jullie. Je kunt er in ieder geval vanuit gaan dat je een explosief orgasme zal ervaren door de luchtdruk sensaties.

Hoe werkt een zuigende vibrator?

Ga jij de luchtdrukvibrator uitproberen? Dan wil jij vast weten hoe je hem moet gebruiken. Dit relatief nieuwe speeltje is zeer gebruiksvriendelijk. Het vergt geen ervaring en is geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Dit type vibrator is ontworpen om in de buurt van een erogene zone te plaatsen. Je gebruikt het speeltje bij je vagina. Richt de vibrator bijvoorbeeld op de clitoris en het gebied wat er dichtbij ligt. Zo voel je stimulatie op dat gebied door de luchtdruk pulsen of trillingen. De luchtdruk wordt door vele vrouwen als zeer stimulerend ervaren. Van de Satisfyer Pro, Curvy tot de Love Breeze. Iedere variant luchtdrukvibrator heeft zijn eigen standen die variëren in ritme of sterkte.

Waarom moet ik kiezen voor luchtdruk vibrators?

Kies een luchtdrukvibrator wanneer je graag een nieuwe vorm van stimulatie wil ervaren en hier weinig inspanning voor wil leveren. De vorm van stimulatie kan ook prettig zijn als je moeite hebt om tot een orgasme te komen. Je hoeft niet ervaren te zijn op het gebied van seksspeeltjes om plezier te hebben met een luchtdrukvibrator. Tevens kun je dit speeltje selecteren als je een alternatief zoekt voor orale stimulatie. Of als je jouw (solo)seksleven wil opfrissen.

Luchtdrukvibrator kopen? Wij hebben de vibrator die bij jou past!

Van de Satisfyer Pro, Penguin, tot de Triangle. Het stimuleren via luchtdruk betekent dikwijls ultiem genot voor vrouwen. Neem een kijkje in ons ruime aanbod luchtdrukvibrators. Je kunt ook bij ons terecht voor allerlei andere soorten vibrators zoals een klassieke vibrator, realistische vibrators of de fun vibratoren.

Hoe onderhoud ik mijn sextoys?

Je wilt zo lang mogelijk genieten van jouw seksspeeltje. Het is dan ook zeer belangrijk dat je een seksspeeltje van goede kwaliteit aanschaft. Zo voorkom je dat deze stuk gaat na enkele keren gebruik. Niet alleen de kwaliteit maar ook het onderhoud is van belang. Het schoonmaken van jouw sextoy na ieder gebruik zorgt ervoor dat deze lang meegaat en je vervelende ongemakken zoals infecties voorkomt. Er zijn verschillende soorten toycleaners waarmee je een speeltje makkelijk en uitvoerig kunt reinigen. Zorg er tot slot voor dat je speeltjes met een accu of batterij tijdig voorziet van nieuwe batterijen of laders. Jouw speeltjes zijn op deze manier klaar voor gebruik en gaan jarenlang mee.

De nieuwste artikelen voor jouw plezier

Wij volgen de trends op het gebied van sextoys. Er verschijnen regelmatig nieuwe artikelen op de markt. Kies bijvoorbeeld voor seksspeeltjes die op afstand bedienbaar zijn. Zo kan jij of je partner via een app het speeltje (op afstand) bedienen. Wij zorgen ervoor dat speeltjes pas worden toegevoegd aan ons assortiment als deze aan alle eisen voldoen. Zo kun jij de nieuwste, veilige gadgets snel een eenvoudig bestellen. Wij hebben uiteraard ook allerlei aanvullende artikelen die zorgen voor een prettige ervaring. Zo hebben wij toycleaners, glijmiddel, massage oliën of lingerie. 

Veilig en discreet jouw seksspeeltje kopen? Shop bij Sweetoy!

Sweetoy, is dé online seksshop voor seksspeeltjes. Wij zijn de online webshop voor seksspeeltjes waar je op een veilige en discrete wijze kunt bestellen. Wil jij iets nieuws uitproberen? Wij hebben een breed assortiment seksspeeltjes die garant staan voor ultiem speelplezier. Bestel eenvoudig, anoniem online of neem gerust contact met ons. Wij adviseren en inspireren je graag!

Laat je inspireren door ons ruime assortiment. Experimenteer en verrijk je seksleven. Ontdek de meest aangename ervaring voor jezelf en anderen met onze seksspeeltjes! Sweetoy, dé online seksspeeltjes specialist.
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.