Toont alle 16 resultaten

Massage Kaarsen

Je kunt het op verschillende manieren aangenaam maken tussen de lakens. Belangrijk daarbij is het voorspel. Hoe beter het voorspel, hoe beter ook de seks. Met een massagekaars sla je twee vliegen in één klap. Je ontsteekt de kaarsen dat zorgt voor een heerlijke geur in de ruimte. Na een periode van tussen de 10 en 15 minuten is de kaars te gebruiken als massage olie.

Assortiment


De kaarsen zorgen voor een aangename geur in de ruimte 

Je zorgt met de massagekaars voor een zeer aangename geur in de ruimte. Bovendien zorgt de uitstraling van de kaars altijd voor een bijzondere sfeer. Je laat een massagekaars eerst een tijdje branden om zo de ruimte een romantische uitstraling te geven en om de ruimte te vullen met een geur naar keuze. Brand de kaars een tijdje, dan blaas je die uit en gebruik je het als een voortreffelijke massage olie.

Wacht niet tot de kaars bijna gedoofd is

Het moge duidelijk zijn dat de kaars een speciale samenstelling heeft. Van paraffine is nu geen sprake, wél van hoogwaardige en verzorgende oliën en boters. Daardoor is de kaars ook zo geschikt om als massage olie te gebruiken. Het is overigens wel belangrijk om niet te lang te wachten met het gebruiken van de massagekaars als massage olie. In de bodem van de kaars bevinden zich niet de voor massageolie noodzakelijke ingrediënten namelijk.

Door de verwarmde olie komen de spieren eerder tot volledige ontspanning 

Een massagekaars is behalve dat je het zelf uiteraard gebruikt ook perfect om weg te geven. Noem het maar een prikkelend cadeautje. Deze speciale kaarsen worden steeds populairder. Vanwege de speciale samenstelling zal de massage olie nooit te heet worden voor de huid. Je kunt de kaars kopen met verschillende geuren en vaak heeft de olie die je gebruikt een verzorgende en voedende werking voor de huid. Omdat toch sprake is van licht verwarmende olie, zullen bovendien de spieren in je lijf eerder tot volledige ontspanning komen.

De olie heeft ook nog eens een voedende werking 

De massage kaars is typisch een product dat meerwaarde biedt en zorgt voor een beter voorspel. Eerst al vanwege de heerlijke geur en verlichting die de kaars biedt, later geeft de licht verwarmende olie iets extra’s. Het gebruiken van deze kaars staat garant voor vuurwerk tussen de lakens én voor ontspannende spieren die ook nog eens prima gevoed worden.

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.