Resultaat 1–24 van de 207 resultaten wordt getoond

Realistische Dildo 

Vroeger was niet bepaald alles beter. Toen de dildo echt populair begon te worden, was en bleef er een groep die moeite had met dit hulpmiddel voor het bereiken van een sensationeel hoogtepunt. Ze vonden het maar kil, zo’n stuk plastic. Echt opgewonden raakten ze er nooit van en dat was juist wel de bedoeling. Hoe anders is dat nu, nu er volop realistische dildo’s beschikbaar zijn.

Assortiment

-25%
119,95
-24%
66,95
-13%
71,95


Gemakkelijker fantaseren over een echte penis

Met een realistische dildo voelen vrouwen zich prettiger en is het gemakkelijker fantaseren over een echte penis en echte penetratie. Deze dildo lijkt sterk op een echte penis. De eikel is niet van echt te onderscheiden en bovendien wordt gebruik gemaakt van de huidskleuren die er zijn. 

Ook de schacht is bewerkt en voelt levensecht aan

De schacht is ook bewerkt en net als een echte, opgewonden penis heeft de realistische dildo ook aders, groeven en glooiingen die de penetratie een stuk prettiger en ook echter maken. Neem de uitvoering van You2Toys, een realistische dildo in de huidskleur en voorzien van een zuignap. Daardoor kun je ook zonder handen met deze dildo aan de slag. De totale lengte van deze dildo is 24 centimeter, 22 centimeter daarvan kan ingebracht worden. Het gebruikte materiaal is PVC en de diameter is 4 centimeter. En daar kan dus elke vrouw prima mee uit de voeten.

Alleen de lengte is afwijkend, voor de rest zou het een echte penis kunnen zijn

Ook binnen de collectie XXL dildo’s vind je dildo’s die alleen afwijkend zijn wat betreft de lengte. Voor het overige zien ze er uit als een echte penis; met eikel, ribbels en aders dus. Niet realistisch is de lengte die in sommige gevallen wel 40 centimeter is. Verder voldoet het aan de eisen van de vrouw die zoekt naar een sterk op een penis lijkende dildo. Met de opmars van de realistische dildo heeft het gebruik van dildo’s een extra dimensie gekregen. Want door deze dildo raakt toch zo goed als elke vrouw wél opgewonden. En dat is precies de bedoeling.

Vandaag bestelt is morgen al extra plezier tussen de lakens

Als ook jij een realistische dildo wilt kopen, dan doe je dat bij voorkeur bij ons. Wij bieden ze aan voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en bij ons heb je nog echt wat te kiezen. Bovendien is het zo dat als je voor 22.30 uur bestelt, je de dildo al morgen in huis hebt, uiteraard discreet verpakt. Bestel je voor tenminste 45 euro, dan verzenden wij de producten helemaal gratis, en we zorgen ervoor dat de producten steeds op discrete wijze verpakt zijn. Redenen genoeg dus om je sextoys juist bij ons te bestellen.

 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.