Resultaat 1–24 van de 36 resultaten wordt getoond

Tepelzuiger

De meeste tepelzuigers hebben een brede zuignap en in het algemeen kan gesteld worden dat tepelzuigers het best werken op de wat grotere tepels. Vaak is de zuiger van een zeer zacht siliconen materiaal. De zuigers zijn zeer eenvoudig in gebruik.

Assortiment

-14%
-32%
33,95


Tepels worden vacuüm gezogen, tepels worden zo veel gevoeliger

De tepelzuiger is simpel te bevestigen op de tepels, vaak door gebruik te maken van een balletje waarin je knijpt. Laat je het pakketje vervolgens los, dan zul je meteen een zuigend effect ervaren. Als je daarna opnieuw knijpt, dan kun je de tepelzuiger weer verwijderen. Met het pompje worden de tepels als het ware vacuüm gezogen. Omdat de tepels vacuüm gezogen worden, worden ze gevoeliger voor aanraking. Zeker bij het voorspel is de tepelzuiger een vaak gebruikte sextoy.

De tepelzuigers zijn ook binnen de BDSM wereld populair

De tepelzuigers zijn ook binnen de BDSM wereld erg in trek. Ondertussen zijn er dan ook talloze varianten in omloop van de zuiger. Je hebt ze zelfs met vibratie. Zeker deze uitvoeringen zijn geliefd en dat bij zowel de mannen als de vrouwen. De vibratie zorgt voor extra stimulatie. De zuigers verschillen wat betreft de zuigkracht, terwijl er speciale uitvoeringen zijn voor mensen met gevoelige tepels. Behalve het eerder genoemde handpompje wordt ook vaak gebruik gemaakt van een draaiknop om de zuiger in- en uit te schakelen en om de sterkte van de zuigkracht te bepalen.

Eventueel een derde zuiger op de clitoris 

De tepelzuiger kan van verschillende materialen gemaakt zijn en ze verschillen verder wat betreft de grootte en het design. Er zijn zuigers beschikbaar die je eveneens op andere lichaamsdelen kunt gebruiken, deze uitvoeringen zijn iets duurder in aanschaf. Ook zijn er varianten met drie zuigers; twee daarvan pas je toe op de tepels, de derde kan op de clitoris geplaatst worden. In de BDSM wereld is de zuiger ook een geliefde sekstoy. Zeker als de dom speelt met de zuigkracht die uitgeoefend wordt en de sub er dus geen enkele invloed op heeft. Het staat symbool voor het machtsspelletje zoals dat toegepast wordt in de wereld van BDSM.

Geschikt voor een breed publiek 

Hoewel de ene groep de tepelzuiger rekent tot de BDSM toys, worden de zuigers veel breder gebruikt en kan het van toegevoegde waarde zijn voor iedereen die van een uitgebreid voorspel houdt. Omdat de kwaliteit van de zuiger steeds beter wordt, worden er ook steeds meer van deze producten verkocht.
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.