Toont alle 15 resultaten

Toyreiniger 

Ben jij iemand die de nodige speeltjes thuis heeft, maak dan ook gebruik van alleen de beste toyreiniger. Het is buitengewoon verstandig om je seksspeeltjes steeds schoon te maken en te houden. Dat doe je bij voorkeur niet met alcohol en zeep, hoe goed bedoeld ook.


Met de juiste toyreiniger verleng je de levensduur van je sekstoys

Met een toyreiniger maak je al je toys op de beste manier schoon. Doe je dat dan verleng je de levensduur en heb je dus langer speelplezier. Door een toyreiniger te gebruiken is je spannende speelgoed op de best denkbare wijze beschermd tegen bacteriën, schimmels en virussen. Als je meteen de toys reinigt, heb je ze steeds klaar voor gebruik. Veel mensen denken er goed aan te doen door hun speelgoed te reinigen met producten waarin alcohol en zeep is opgenomen. Dat is echter onverstandig.

Zeep en alcohol maken je speelgoed poreus

Zeep en alcohol maken het materiaal vaak poreus. En bacteriën weten zich sneller te vestigen in poreus materiaal. Daardoor gaat de kwaliteit van je sekstoy aanzienlijk naar beneden en kan ook zoiets als de vaginale zuurgraad ernstig verstoord raken. De goede toyreinigers zijn zowel dermatologische als klinisch getest en hebben steeds de optimale pH-waarde. De reinigers zijn huidvriendelijk, ze verstoren de vaginale balans nooit en maken de toys steeds klaar voor direct gebruik.

Reinigers speciaal voor de materialen van je toys maar ook voor je huid

Door te kiezen voor de juiste toyreinigers kun je prima speeltjes van rubber, leer, glas, latex en siliconen reinigen. Ook zijn er reinigers beschikbaar voor de opblaaspop, voor harnassen en tuigjes. De toyreinigers werken eenvoudig. Doorgaans zit de reiniger in een fles en spray je de vloeistof op je sekstoy. Vervolgens laat je de vloeistof even goed inwerken en wrijf je het vervolgens met een doek schoon. Je speelgoed is dan meteen klaar voor een eventueel vervolg gebruik. Doorgaans is de reiniger een jaar houdbaar. Je hebt overigens reinigers speciaal voor verschillende materialen en ook voor verschillende huidtypen.

Niet even onder de kraan, maar met een speciale toyreiniger

Met sekstoys vergroot je het plezier tussen de lakens. Wat veel mensen nog wel eens willen onderschatten is dat de toys een broedplaats voor bacteriën kunnen vormen. Goed schoonmaken is daarom erg belangrijk. Dat doe je dus niet even onder de kraan met wat zeep, daarvoor schaf je altijd toyreinigers aan. Dan weet je tenminste zeker dat jouw speelgoed echt schoon is en klaar is om te gebruiken.
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.