Toont alle 21 resultaten

Vibratie Eitjes 

Ze maken het extra spannend voor zowel de draagster als de partner die de afstandsbediening in bezit heeft. Met vibratie eitjes geniet je altijd en overal en niemand die het ziet, behalve dan wanneer je partner de afstandsbediening iets te gretig gebruikt

Assortiment

-53%

Clitoris vibrators

Mimosa Stimulator

26,95
-20%
-28%
-28%
-28%
-26%
-26%
-26%
-26%
-30%
43,95


Wat zijn Vibratie Eitjes?

Ze maken het extra spannend voor zowel de draagster als de partner die de afstandsbediening in bezit heeft. Met vibratie eitjes geniet je altijd en overal en niemand die het ziet, behalve dan wanneer je partner de afstandsbediening iets te gretig gebruikt. Vibratie eitjes maken alles spannender. In ons aanbod heb je tal van verschillende eitjes beschikbaar, al is op sommige producten de term eitjes niet meer van toepassing.

Ook wel bekend als een trilei

Het trilei, aldus staan de vibrerende deeltjes die je in de vagina inbrengt ook wel bekend. Pas als je partner de tijd rijp acht, schakelt hij de vibraties in. Dit kun je uiteraard zelf ook prima doen. Dat de eitjes zich behoorlijk ontwikkeld hebben blijkt wel uit bijvoorbeeld de Dark Pod, die er dus allesbehalve nog uitziet als een eitje. Het gevoel is echter hetzelfde. De afstandsbediening maakt het mogelijk te kiezen voor drie verschillende snelheden en zeven verschillende vibratie standen.

Maak er een spannend spel van met je partner

Je kunt er met je partner een spel van maken. En dat gebeurt dan ook. En als de partner echt je zelfbeheersing op de proef stelt, dan schakelt hij de vibratie eitjes in net als jij met een andere vrouw staat te praten. In ons ruime aanbod - ook met siliconen dildo’s en de mooiste cockringen- vind je ook vibrerende anus en vagina eitjes. De kleinere is bedoeld voor de anus, de grotere voor de vagina. Het moge duidelijk zijn dat er nu sprake is van dubbel genot. Het gedeelte voor de anus beschikt over een rollend gewichtje aan de binnenkant. Ook deze variant maak je met of zonder toyreiniger gemakkelijk schoon zoals dat voor alle producten in deze categorie geldt. Je kunt de eitjes eventueel gemakkelijker inbrengen met glijmiddel. Het verwijderen is ook al geen enkel probleem.

Morgen al in je bezit als je voor 22.30 uur bestelt

Ook je vibratie eitjes koop je bij ons. Als je er althans snel over wilt beschikken. Bestel je bij ons voor 22.30 uur, dan heb je de eitjes morgen al in je bezit. We verpakken onze producten discreet en als je bestelt voor tenminste 45 euro dan is de verzending helemaal gratis. Profiteer dus van ons zeer uitgebreide aanbod en kies voor nu die vibratie eitjes die bij jou passen. En wees zuinig op de afstandsbediening. Want voor je het weet heeft je partner die alweer in bezit.

 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.