Resultaat 1–24 van de 69 resultaten wordt getoond

Voorbind dildo

De voorbind dildo wordt ook wel een strap on dildo genoemd. Ze kunnen gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen en je hebt ze bovendien in massieve en in holle uitvoeringen. Bovendien zijn er uitvoeringen die kunnen zorgen voor een dubbele penetratie. De voorbind dildo is er voor zowel vaginaal als anaal gebruik.

Assortiment

-25%
119,95
-25%
-18%
32,95
-13%

Dildo's met zuignap

Squeeze-It Dikke Dildo

34,95
-21%
-21%
-10%
-24%
28,95


Wat is een voorbinddildo?

Een voorbinddildo of strap-on is een dildo die je kunt dragen. Vaak kun je een riem of harnas gebruiken. De dildo wordt hierin vastgemaakt. Een harnas of tuigje is veelal verstelbaar en blijft goed op zijn plek zitten. De voorbind dildo is er voor vaginaal, anaal en oraal gebruik. Zowel vrouwen als mannen kunnen gebruik maken van een strapon. Wanneer je een strap-on gaat kopen is het van belang dat je kijkt naar alle benodigdheden. Je kunt een harnas en een voorbinddildo los kopen, echter zijn ze ook samen in een set verkrijgbaar. 

Voor wie is een strap-on geschikt?

Een strap-on wordt veelal door vrouwen gebruikt. Echter kunnen mannen er ook zeker veel plezier van hebben.  Je kunt een voorbinddildo als vrouw gebruiken om je man te penetreren (pegging). Daarnaast kun je als vrouw een andere vrouw penetreren. Maar als man kun je ook veel plezier hebben van een strap-on. Gebruik een holle voorbinddildo om een ander formaat te kunnen hebben en je vrouw daarvan te laten genieten. Of gebruik de strap-on om als man een andere man te penetreren. Kortom, de voorbindildo is een veelzijdig speeltje die kan aansluiten bij verschillende seksuele voorkeuren.

Welke soorten voorbinddildo's zijn er?

Er zijn diverse soorten voorbinddildo’s. Deze speeltjes zijn gericht op stimulatie of penetratie. Je kunt hiermee genieten op de manier die jij prettig vindt.

De holle voorbinddildo

De holle strap-on is ook bekend als de penis sleeve. Deze voorbinddildo plaats je over de penis heen om vervolgens te penetreren. Op die manier kan de partner dan nog beter gevuld worden. Het geeft de man vaak extra zelfvertrouwen. De holle dildo is er tevens in uitvoeringen die de penis nog eens extra stimuleren.

De dubbele strap-on

Een dubbele strapon is een voorbinddildo met twee uiteinden. Er zijn twee soorten dubbele strap-ons. De ene variant heeft twee uiteinden. Je kunt hiermee zowel de vagina als anus stimuleren. De andere variant heeft twee uiteinden. Het ene uiteinde kan zelf ingebracht worden. Met het andere uiteinde kan er iemand anders gepenetreerd worden.

De voorbinddildo met zuignap

De voorbinddildo met zuignap is te gebruiken met een harnas. De zuigvoet of zuignap kun je in een ring of brede opening plaatsen. Het penetreren wordt hierdoor makkelijker. De dildo met zuignap is ook zonder harnas te gebruiken.

Hoe gebruik ik een strap-on?

Een voorbinddildo past altijd doordat je het harnas of de riem kunt verstellen. Het harnas en de dildo blijven goed op zijn plaats tijdens het gebruik. Penetratie kan hierdoor zo hard of zacht als jij wil. Vergeet ook niet glijmiddel bij te bestellen voor een gemakkelijkere penetratie. Kies het glijmiddel op basis van het materiaal van de dildo. Ook het bestellen van een toycleaner is aan te raden. Je kunt hiermee jouw speeltje en het tuigje goed schoon houden.

Hoe onderhoud ik mijn sextoys?

Je wil zo lang mogelijk genieten van jouw seksspeeltje. Het is dan ook zeer belangrijk dat je een seksspeeltje van goede kwaliteit aanschaft. Zo voorkom je dat deze stuk gaat na enkele keren gebruik. Niet alleen de kwaliteit maar ook het onderhoud is van belang. Het schoonmaken van jouw sextoy na ieder gebruik zorgt ervoor dat deze lang meegaat en je vervelende ongemakken zoals infecties voorkomt. Er zijn verschillende soorten toycleaners waarmee je een speeltje makkelijk en uitvoerig kunt reinigen. Zorg er tot slot voor dat je speeltjes met een accu of batterij tijdig voorziet van nieuwe batterijen of laders. Jouw speeltjes zijn op deze manier klaar voor gebruik en gaan jarenlang mee.

De nieuwste artikelen voor jouw plezier

Wij volgen de trends op het gebied van sextoys. Er verschijnen regelmatig nieuwe artikelen op de markt. Kies bijvoorbeeld voor seksspeeltjes die op afstand bedienbaar zijn. Zo kan jij of je partner via een app het speeltje (op afstand) bedienen. Wij zorgen ervoor dat speeltjes pas worden toegevoegd aan ons assortiment als deze aan alle eisen voldoen. Zo kun jij de nieuwste, veilige gadgets snel een eenvoudig bestellen. Wij hebben uiteraard ook allerlei aanvullende artikelen die zorgen voor een prettige ervaring. Zo hebben wij toycleaners, glijmiddel, massage oliën of lingerie. 

Veilig en discreet jouw seksspeeltje kopen? Shop bij Sweetoy!

Sweetoy, is dé online seksshop voor seksspeeltjes. Wij zijn de online webshop voor seksspeeltjes waar je op een veilige en discrete wijze kunt bestellen. Wil jij iets nieuws uitproberen? Wij hebben een breed assortiment seksspeeltjes die garant staan voor ultiem speelplezier. Bestel eenvoudig, anoniem online of neem gerust contact met ons. Wij adviseren en inspireren je graag!

Laat je inspireren door ons ruime assortiment. Experimenteer en verrijk je seksleven. Ontdek de meest aangename ervaring voor jezelf en anderen met onze seksspeeltjes! Sweetoy, dé online seksspeeltjes specialist.
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.