Anaal dildo kopen? Wij geven 5 gebruikstips!

Anaal dildo kopen? Wij geven 5 gebruikstips! - anaal dildo

Anale speeltjes zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Van buttplug, anaal kralen, anaal vibrator tot de anaal dildo. Gebruik jij je speeltje alleen of juist samen? Soms weet je allebei niet precies waar je moet beginnen of hoe een speeltje werkt. Wij helpen jou (en je partner) op weg met de beste tips.

Anaal dildo bestellen? 5 tips voor een plezierig gebruik!

 1. Voor de aankoop
  Wanneer je een speeltje gaat uitzoeken kom je er snel achter dat er veel opties zijn. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Kijk eerst goed naar het gebruik en het ervaringsniveau. Ben je beginner dan start je met een kleiner formaat zonder structuur. Heb je meer ervaring? Ga dan voor een groter formaat of met een geribbelde schacht. Daarnaast kun je nog letten op handige opties zoals een dildo met zuignap of handvat.
 2. Wees voorbereid
  Heb jij al gedacht aan glijmiddel, toycleaner en een anale douche? Zorg dat je alles in huis hebt wat je nodig hebt. Schaf het juiste glijmiddel aan. Glijmiddel zorgt er namelijk voor dat je huid minder trekt, pijn of andere ongemakken worden verminderd of volledig worden voorkomen. Tevens kun je vooraf een anale douche nemen. Dit geeft een schoon gevoel en voorkomt ongemakken.
 3. Werk met een opbouw
  Start voorzichtig en bouw het op. Zorg dat je ontspannen bent. Neem kleine stapjes. Zorg dat je opgewonden bent door eerst wat voorspel te doen. Speel met jezelf of met elkaar. Vervolgens kun je naar de anus toe werken. Gebruik voldoende en het juiste glijmiddel. Stimuleer het gebied met je vingers en kijk of je met je vinger kunt penetreren. Ga vervolgens met het speeltje aan de slag. Voorspel kan hierbij helpen. Raak aan, masseer of lik. Speel met jezelf of met elkaar zodat je (allebei) opgewonden bent. Wanneer je opgewonden bent kun je een speeltje veilig en goed gebruiken. Een dildo kan bijvoorbeeld beter penetreren als je opgewonden bent.
 4. Geen hoogtepunt? Geen punt!
  Een anaal dildo is een speeltje dat ultieme anale stimulatie biedt. Echter kan het toch voorkomen dat jij zelf of je partner geen orgasme heeft gehad. Probeer eens wat variaties uit. Wissel af in het ritme of de diepte waarmee je penetreert. Probeer ook eens de dildo uit de anus te halen om af en toe een pauze in te lassen. Focus je niet te veel op het orgasme. Het gaat erom dat je geniet en plezier hebt met jezelf of elkaar. 
 5. Na het gebruik
  Zorg dat je na het gebruik het speeltje grondig schoonmaakt. Dit kun je het beste doen met een toycleaner die geschikt is het materiaal van jouw anaal dildo. Zorg ook dat je eens met je partner bespreekt hoe je ervaring was. Geef aan wat je wel en niet lekker vond. Was dit het niet voor jou? Er zijn vele leuke speeltjes die je nog kunnen verrassen zoals een anaal vibrator, koppelvibrator of cockring.

 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.