Resultaat 1–24 van de 70 resultaten wordt getoond

Anaal Dildo 

De opmars van de anaal dildo is betrekkelijk eenvoudig te verklaren. Was het aanvankelijk alleen de gay man die gebruik maakte van deze dildo, tegenwoordig doet zo goed als elke man dat. Ze hebben allemaal het genot dat een anaal dildo kan bieden ontdekt en dat verklaart de gestage opmars van deze dildo. Daarom ook mag je ons aanbod best zeer uitgebreid noemen. Iedereen kan gebruik maken van deze dildo, die er in heel erg veel verschillende uitvoeringen en ook maten is.

Assortiment

-19%
76,95
-17%
-23%
-19%
-18%
-19%
-17%
-17%
-17%

Anaal dildo

Mystim – Romeo

47,95
-15%
-31%
-31%
-30%

Zeer divers aanbod van anaal dildo’s 

De hetero man die een anaal dildo bestelt. Niemand die er nog echt van opkijkt. En waarom ook zou de hetero man de P-spot niet mogen ontdekken. Met onze anaal dildo’s en prostaat vibrators wordt dat een stuk gemakkelijker. Ons aanbod is divers. Zo hebben we anaal dildo’s voor de beginner en bieden we voor de meer ervaren gebruiker een uitstekende en levensechte XXL Dildo uitvoering. En zo kunnen we zoals je dat van ons gewend bent iedereen van dienst zijn. Dat geldt overigens ook voor de andere producten die we aanbieden, een aanbod dat varieert van metalen dildo’s tot leren cockringen en de beste sextoys voor vrouwen.

De XXL uitvoering is minder geschikt voor de beginner 

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, de XXL uitvoering van de anaal dildo is niet meteen geschikt voor de beginner. Die zal toch wat meer moeite hebben met de dildo die een lengte heeft van 33 centimeter en is uitgevoerd in de kleur zwart. Als beginner echter, heb je voldoende andere mogelijkheden, de starter van Chrystal Jollies bijvoorbeeld is dan een veel betere optie. Het aanbod van de anaal dildo mag er zijn. We hebben ze in alle kleuren en uitvoeringen en al dan niet voorzien van een zuignap. Hiermee kun je ook handsfree aan de slag. Kenmerkend aan een groot aantal dildo’s is de gebogen vorm. Die maken het namelijk gemakkelijker om de prostaat van de man te stimuleren, iets dat tot een ongekend orgasme kan leiden.  

Uitstekende service 

Ook als het om de anaal dildo gaat bieden we een uitstekende service. Als je nou vandaag nog bestelt en dit voor 22.00 uur doet dan heb je morgen je dildo al in huis. Bestel je voor tenminste 75 euro, dan bezorgen we jouw sextoys helemaal gratis thuis. Uiteraard zorgen we ervoor dat de producten op zeer discrete wijze bij je bezorgd worden, daar hoef jij je geen moment zorgen om te maken.

 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.