Resultaat 1–24 van de 64 resultaten wordt getoond

Anaal Dildo 

De opmars van de anaal dildo is betrekkelijk eenvoudig te verklaren. Was het aanvankelijk alleen de gay man die gebruik maakte van deze dildo, tegenwoordig doet zo goed als elke man dat. Ze hebben allemaal het genot dat een anaal dildo kan bieden ontdekt en dat verklaart de gestage opmars van deze dildo. Daarom ook mag je ons aanbod best zeer uitgebreid noemen. Iedereen kan gebruik maken van deze dildo, die er in heel erg veel verschillende uitvoeringen en ook maten is.

Assortiment

-19%
-6%
74,95
-17%

Anaal Dildo

Fat Man – Zwart

28,95

Anaal Dildo

Het kan snel gaan. Eerst was het stimuleren van het gebied in en rond de anus vooral weggelegd voor de homoseksuele man, tegenwoordig heeft ook de hetero man dit ongekende genot ontdekt. Het verklaart voor een groot deel de opmars van de dildo’s speciaal voor anaal gebruik. 

Voor anale stimulatie gebruik je bij voorkeur een anaal dildo. En uiteraard vind je die binnen ons aanbod in overvloed. We kunnen aan de wensen van iedereen tegemoet komen en hebben alleen het beste speelgoed voor tussen de lakens voor de beginner en de ervaren gebruiker. De soorten en maten zijn al lang niet meer op de vingers van twee handen te tellen. 

Voor stimulatie aan de binnen- en aan de buitenkant

Met de anaal dildo kun je prima zowel de binnenkant als de buitenkant van de anus stimuleren. Kenmerkend aan dit type dildo is dat het vaak wat dunner aan de bovenkant is. Dit moet het gemakkelijker maken om het gebied aan de binnenkant te kunnen stimuleren. De basis loopt juist uit, dit om ongelukken in de vorm van een dildo die naar binnen glijdt en vast komt te zitten te voorkomen. Belangrijk facet van de anaal dildo is de hygiëne. Daarom bieden we je dildo’s van materialen die gemakkelijk schoon te houden zijn. Kies je voor een uitvoering als de glazen dildo of siliconen dildo, dan kun je ze zelfs prima in de vaatwasser wassen. Dan weet je zeker dat de dildo helemaal schoon en fris is. Om je dildo's goed te kunnen reinigen hebben we ook toyreinigers in ons assortiment opgenomen!

Door stimulatie van de prostaat kan een explosief orgasme ontstaan met de anaal dildo

Het gebied rond de anus is extra gevoelig. Daar komen de zenuwbanen samen bij de kringspier. Het maakt het een zeer prettig gebied om extra te stimuleren. Ook is het zo dat als je diep genoeg met de dildo penetreert, je de P-spot bereikt. De P staat voor prostaat. Weet je de prostaat op de juiste manier te stimuleren, dan kan zomaar een zeer heftig orgasme ontstaan. Een explosief orgasme zelfs. Reden genoeg dus om eens een anaal dildo of een prostaat vibrator uit ons aanbod te proberen.

Gebruik wel altijd in ruime mate glijmiddel

Bij gebruik is het wel altijd verstandig om glijmiddel te gebruiken. Dat vergemakkelijkt zeker het inbrengen van de dildo in de anus. Wees niet zuinig en breng het glijmiddel zowel rond de anus als op het speeltje aan. Voor glijmiddel kun je overigens ook bij Sweetoy terecht. Bij ons vind je op het gebied van sextoys voor mannen of sextoys voor vrouwen, simpelweg alles onder één dak. 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.