Anaal klaarkomen

Anaal klaarkomen

Kom jij ook? Een anaal orgasme voor een sensationeel gevoel!

Wil jij een stapje verder gaan? Of zoek je nog wat meer opwinding en spanning? Dan is anale seks wellicht iets voor jou. Anale seks is steeds meer in trek. Dat komt omdat er enorm veel zenuwuiteinden in de anus zitten. Dit maakt het een gevoelige plek. Pas de juiste stimulatie toe en ervaar een heftig orgasme die je niet snel zult vergeten.

Wat is een anaal orgasme?  

Anaal klaarkomen voegt net dat beetje extra toe aan een orgasme. Een anaal orgasme is een orgasme dat komt door anale stimulatie of penetratie in combinatie met andere erogene zones. De zenuwen van de anus zelf zijn niet gemaakt om mee klaar te komen. Jouw clitoris of eikel zorgen voor het orgasme. Het stimuleren van de anus zorgt ervoor dat het hoogtepunt nog heftiger wordt. De anus heeft namelijk zeer veel zenuwen die verbonden zijn met de pudenduszenuw. Deze zenuw loopt door tot de clitoris bij vrouwen en tot de penis bij mannen. Het stimuleren van de anus is dus een indirecte stimulatie van je geslachtsdeel. Bij een penetratie van de anus van een vrouw wordt dit door dezelfde zenuwen opgepakt als die door de vagina lopen. Bij een man kan door anale penetratie de prostaat gestimuleerd worden. De prostaat is enorm gevoelig en ligt ongeveer vijf centimeter aan de binnenkant van de anus.

5 tips voor anaal klaarkomen

1. Bouw het op

Neem je tijd, ontspan en bouw het op. Start bij anale stimulatie door bijvoorbeeld je vingers of anaal toys te gebruiken. Heb je meerdere ervaringen en wil je een stapje verder gaan? Probeer dan anale penetratie. Bij beide kun je het opbouwen door klein te beginnen.

2. Gebruik glijmiddel

Wees voorbereid en gebruik altijd glijmiddel. Je anus maakt geen vocht aan en is daardoor droog. Om pijnvrij te kunnen genieten is glijmiddel dus een vereiste. Gebruik anaal glijmiddel. Anaal glijmiddel is speciaal ontworpen voor dit gebruik. Het is namelijk dikker en bevat een licht verdovende stof.

3. Stimuleer op verschillende manieren

Je kunt je vinger gebruiken, likken, penetreren of voor een speeltje gaan. Begin met iets smals zoals je vinger. Het likken van de anus is een andere optie. De huid van de anus smaakt net als de andere huid en zorgt ervoor dat de anus nat wordt. Je kunt ook nog kiezen voor penetreren als je meer ervaring hebt.

4. Stimuleer meerdere plekken

Je kunt de anus stimuleren voor een opwindend gevoel. Maar wil je nog meer sensaties voelen? Stimuleer dan meerdere plekken tegelijkertijd. Stimuleer de vagina, clitoris, ballen en/of eikel. Zo kom je tot de ultieme climax.

5. Speeltjes

Anale speeltjes kunnen zeer behulpzaam zijn bij anale seks. Van anaal kralen, anale dildo’s en anaal vibrators tot buttplugs. Ze zorgen voor een bijzonder, opwindende ervaring en zijn speciaal ontworpen voor dit gebruik. Ze hebben de juiste vorm en maat. Het voorkomt pijn of een branderig gevoel en zorgt ervoor dat je in jouw tempo de anale seks kunt opbouwen.

Wil jij iets nieuws uitproberen? Wij hebben een breed assortiment seksspeeltjes en toebehoren die garant staan voor ultiem speelplezier.

Anaal klaarkomen met anaal toys

-17%
-17%

Anaal kralen

Anal Links

28,95
Alle anaal toys
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.