Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Anaal kralen

Anaal kralen zijn ideaal voor vrouwen die graag meer aandacht willen besteden aan het gebied rond de anus, maar voor wie het kopen van een dildo nog niet aan de orde is. Met de kralen maak je kennis met deze manier van genieten en het stimuleren van de zone in en rond de anus. Vaak is sprake van tenminste twee of meer kralen die worden verbonden door een ketting. Vaak worden de kralen beads genoemd. Voordeel voor de beginners op dit gebied is dat de kralen een beduidend minder intimiderende look hebben in vergelijking met een dildo.

 

Assortiment

-10%

anaal kralen

XXL Triple Anaalbeads

26,95
-6%
74,95
-15%
27,95
-18%
-17%
-17%
-17%

anaal kralen

Anal Links

28,95

Anaal kralen

Anaal kralen zijn ideaal voor mannen die doormiddel van anaal toys graag meer aandacht willen besteden aan het gebied rond de anus, maar voor wie het kopen van een dildo nog niet aan de orde is. Met de kralen maak je kennis met deze manier van genieten en het stimuleren van de zone in en rond de anus. Vaak is sprake van tenminste twee of meer kralen die worden verbonden door een ketting. Vaak worden de kralen beads genoemd. Voordeel voor de beginners op dit gebied is dat de kralen een beduidend minder intimiderende look hebben in vergelijking met een dildo. 

Kies eerst voor een glad oppervlak, probeer later de geribbelde of genopte anaal kralen

Dat is ook precies het mooie aan de anaal kralen die we te bieden hebben, ze zijn er voor de beginner, maar toch zeker ook voor de gevorderde gebruiker van anale sextoys. Zo bieden we ze je aan in verschillende formaten. De kralen lopen vaak op in grootte. Je begint dan met het kleinste kraaltje. Verder is er nog de keuze voor verschillende structuren. In eerste instantie is het gemakkelijker om voor een kraal met een glad oppervlak te kiezen. Later kun je eventueel een geribbelde of genopte variant kiezen. 

Materialen die meebuigen en materialen die je beter voelt zitten

Om kennis te maken met anaal genot kies je een instapmodel. Deze heeft een invoerdiepte tot en met 15 centimeter. De anaal kralen heb je in uitvoeringen die meebuigen met het lichaam. Dat maakt het extra comfortabel. Aan de andere kant heb je ze ook in uitvoeringen van plastic en van glas. Deze buigen uiteraard niet mee en voel je dus ook meer en beter zitten. Het is een kwestie van uitproberen wat jij het meest prettig vindt. 

Gebruik de ring niet alleen om de kralen te verwijderen

Wat de meeste anaal kralen gemeen hebben is dat ze over een ring beschikken. Met deze ring zijn de kralen erg gemakkelijk te verwijderen. Je kunt die ring ook gebruiken om er eventueel nog een vibrator in te plaatsen. Dat is helemaal aan jezelf. Het laat je wel zien dat er met de kralen voor anaal gebruik gewoon erg veel mogelijk is. Check ook ons andere aanbod en vergeet vooral niet om ook glijmiddel te bestellen. Dit vergemakkelijkt het stimuleren van de binnenkant van de anus. Koop jij je seksspeeltjes bij Sweetoy, dan weet je dat je steeds speeltjes van de beste kwaliteit koopt en toys die veilig in gebruik zijn. 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.