Toont alle 24 resultaten

Anaal kralen

Anaal kralen zijn ideaal voor vrouwen die graag meer aandacht willen besteden aan het gebied rond de anus, maar voor wie het kopen van een dildo nog niet aan de orde is. Met de kralen maak je kennis met deze manier van genieten en het stimuleren van de zone in en rond de anus. Vaak is sprake van tenminste twee of meer kralen die worden verbonden door een ketting. Vaak worden de kralen beads genoemd. Voordeel voor de beginners op dit gebied is dat de kralen een beduidend minder intimiderende look hebben in vergelijking met een dildo.

 

Assortiment

-17%

Anaal toys

Black Jewel

14,95
-55%
24,95
-20%

Anaal Vibrators

Anaal vibrators zijn bij uitstek geschikt om voor optimale stimulatie van het gebied rond en in de anus te zorgen. Anaal vibrators en prostaat vibrators zijn ook al perfect om de P-spot te ontdekken en te ervaren hoe je door stimulatie van de prostaat op een heftige manier klaar kunt komen. Steeds meer mannen ontdekken hoe lekker het is om het gebied rond de anus te stimuleren. Dat maakt dat de anaal vibrators zeer gewilde sextoys voor mannen zijn geworden. En dat is dus de reden dat je bij Sweetoy volop keuze hebt als het om vibrators gaat. 

Prachtige selectie van alleen de beste anaal vibrators

Vanwege de populariteit hebben wij een prachtige selectie van alleen de beste anaal vibrators in huis. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen en veilig in gebruik. 

In ons aanbod zie je deze speciale vibrators voor zowel de beginnende als de gevorderde gebruiker. Als je kijkt naar de vibrator speciaal voor anaal gebruik, dan zie je een vibrator die toch afwijkt van wat normaal verondersteld wordt. Zo zijn ze doorgaans iets kleiner wat betreft de diameter terwijl ze een smallere top hebben. Dit is gedaan om het inbrengen van de vibrator soepeler te laten verlopen. 

De huid is er dunner en extra gevoelig

Het gebied rond de anus is een gebied waar de huid dunner is en waar veel zenuwen samenkomen. Een handig hulpmiddel dus voor extra stimulatie. De anaal vibrators zijn speciaal gemaakt voor anaal gebruik en hebben dus geen onregelmatigheden of puntige en scherpe randen. Wel heeft de vibrator vaak een uitlopend uiteinde. Zo blijft dit speelgoed steeds op de plaats en voorkom je dat de vibrator zomaar naar binnen schiet en vast komt te zitten. 

Ontdek de P-spot en ervaar explosieve orgasmes

Met een van onze anaal vibrators ontdek je de P-spot, de prostaat dus. Weet je die te vinden dan kan dat zomaar eens een heftig orgasme veroorzaken. Bovendien is het gezond om de prostaat te masseren en te stimuleren. Nog een reden dus om eens goed naar ons aanbod te kijken. Behalve deze vibrator bieden we eigenlijk alles op het gebied van sextoys. En dat doen we steeds tegen de scherpst mogelijke prijzen. 

Vergeet vooral niet om glijmiddel bestellen

Als je een van de beschikbare vibrators wilt gaan bestellen, vergeet dan niet om er glijmiddel bij te bestellen. Door het gebruik van glijmiddel (of in combinatie met een buttplug) wordt de penetratie en het inbrengen van de vibrator behoorlijk gemakkelijker. Overigens zorgen ook de vibraties ervoor dat de anus eenvoudiger te penetreren is. 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.