Resultaat 1–24 van de 70 resultaten wordt getoond

Anaal vibrator

Hoewel de werking en de vibraties hetzelfde zijn, is de anaal vibrator toch een bijzondere vibrator in ons grote aanbod van deze populaire stimulators. Zo hebben ze vaak geen uitsteeksels en lopen ze in de meeste gevallen wat wijder uit om zo op de plek te kunnen blijven. Zowel de man als de vrouw die echt wil genieten heeft een anaal vibrator in huis of is van plan die aan te schaffen. De laatste groep doet er verstandig aan kennis te nemen van ons enorme aanbod aan vibrators en anaal vibrators. 

Assortiment

-17%

Anaal toys

Black Jewel

14,95
-21%
37,95
-20%
69,95
-55%
39,95
-50%
24,95

Anaal vibrator

Hoewel de werking en de vibraties hetzelfde zijn als die van een 'normale' vibrator, is de anaal vibrator toch een bijzondere vibrator in ons grote aanbod van deze populaire stimulators. Zo hebben ze vaak geen uitsteeksels en lopen ze in de meeste gevallen wat wijder uit om zo op de gewenste plek te kunnen blijven. Dit is belangrijk bij bijvoorbeeld een clitoris vibrator. Zowel de man als de vrouw die echt wil genieten heeft een anaal vibrator in huis of is van plan die aan te schaffen. De laatste groep doet er verstandig aan kennis te nemen van ons enorme aanbod aan vibrators en anaal vibrators. 

In het gebied komen veel zenuwen samen en dat maakt het extra gevoelig

Als er een gebied is dat gevoelig is dan is het wel het gebied rond de anus. Er komen veel zenuwen samen en het stimuleren van dit gebied wordt dan ook als iets wat zeer prettig is ervaren. Het stimuleren van de anus kan voor ongelooflijk sterke orgasmes zorgen. Ander voordeel van het gebruik van een vibrator speciaal voor anaal gebruik is dat door de vibraties de anus ontspant. Dit maakt maakt het penetreren van de anus in combinatie met glijmiddel aangenamer. Je kan er ook voor kiezen om eerst een buttplug in te brengen, zo rek je de huid als het ware al iets op. De huid rondom de anus is wat dunner dan op de rest van het lichaam. Daarom heeft een vibrator voor anaal gebruik vaak geen uitsteeksels. Zo worden beschadigingen voorkomen.

Een anaal vibrator ter stimulatie van de prostaat

Zeker ook bij de hetero man zijn de anaal vibrators erg populair en zeker die speciaal zijn gemaakt ter stimulatie van de prostaat. De prostaat is ongetwijfeld het meest gevoelige deel van het lichaam. Door de prostaat te masseren met de prostaat vibrator kan elke man klaarkomen. Met deze speciale vibrators masseer je ook het perineum, dat is het deel van je lichaam tussen de balzak en de ingang van de anus. Het stimuleren van de prostaat is overigens erg gezond. 

Sweetoy biedt de beste en altijd veilige vibrators speciaal voor anaal gebruik

Ook de vrouw weet wel raad met de vibrator voor anaal gebruik. Iedereen zal de gevoeligheid van dit deel van het lichaam ervaren en genieten van een massage van dit deel van je lijf. Uiteraard kun je er ook samen van genieten, wat de samenstelling van een stel dan ook is. In ons aanbod heb je zo goed als alle varianten van de vibrator die speciaal geprepareerd is voor de anus en het gebied eromheen. Zo hebben we bijvoorbeeld anaal dildo's, anaal kralen, anaal vibrators en nog veel meer anaal toys! Neem de tijd en ontdek het genot van het gebruik van een anaal vibrator. Uiteraard bieden we alleen vibrators van de beste materialen aan en gebruik je de veelzijdige apparaten altijd op een veilige manier.

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.