Toont alle 4 resultaten

Ball crushers


Een letterlijk verpletterend effect

Omdat we compleet willen zijn bieden we je uiteraard ook ball crushers aan. Gek genoeg beginnen we met het voorstellen van een ballstretcher in de vorm van de Hells Bridge Balls stretcher. De reden is simpel, deze stretcher is veelzijdig en eveneens als een crusher te gebruiken. In essentie zorgt de stretcher voor een ruk aan je ballen of een meer plagend trekkend gevoel aan de testikels. Deze stretcher gebruik je dus ook als ball crusher. Dat doe je door alleen de binnenste cockring rond het scrotum te plaatsen. Met de buitenste cockring voer je de druk op de binnenste cockring op tot een bijna letterlijk verpletterd effect.

Combineer de stretcher met een crusher 

Met de Hells Bridge Ball combineer je dus de stretcher en de crusher. Je kunt echter ook gewoon kiezen voor de metalen ball crusher die we in ons aanbod opgenomen hebben. De grote vraag die gesteld wordt als je kiest voor deze ball crusher is tot hoever durf jij en tot hoever kun jij gaan. In elk geval is dit de beste SM toy voor mensen die van ball torture houden. Bovendien zorgt de sterke klem ervoor dat je penis er uitdagend uit ziet. De mate waarin de klem aangedraaid wordt is helemaal aan jezelf. Leg jij de lat steeds hoger en voer je de druk steeds verder op? Of haak je eerder af? Of heb je er niets over te zeggen als jij jouw lot in handen hebt gelegd van je meester of je meesteres? Met deze ball crusher kun je alle kanten op. We bieden deze imponerende crusher aan van het merk Sinner Gear unbendable. De notenkraker is van roestvrij staal en is zilver van kleur. De vermorzelaar weegt precies 294 gram.

Morgen al om je ballen 

Of het nou gaat om cockringen met anaalplug of een anaal dildo, wij bieden je steeds de beste toys. Voor zowel de man als de vrouw. Kopen bij ons betekent dat je nooit teveel betaalt en dat de producten discreet verzonden worden. Bestel je voor tenminste 45 euro dan is de verzending gratis. Ook staan we bekend om onze snelheid. Bestel je vandaag voor 22.30 uur, dan heb je de notenkraker morgen al rond je ballen.

 

 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.