Toont alle 2 resultaten

Ball Splitters

In het rijtje met ball crushers en ballstretchers mogen ball splitters uiteraard niet ontbreken. Ook nu geldt dat je als man wel over een portie lef moet beschikken. Bovendien moet je het durven. Ball splitters heb je in diverse uitvoeringen en van verschillende materialen.

Assortiment


Ballen spreiden automatisch

Je zet met de splitters je penis extra in de etalage; de penis komt namelijk meer naar voren, de balzak wordt naar beneden geduwd en de ballen dus gespreid. Dat geeft een bijzondere look en bezorgt menig man een sensatie van ongekende omvang. Kies je voor een uitvoering van siliconen, dan heb je te maken met een zeer zacht materiaal dat bovendien perfect aansluit bij de huid, hetzelfde geldt voor een siliconen cockring. Doorgaans worden ball splitters om de testikels heen geschoven waardoor ze automatisch spreiden. Het geeft een wat drukkend en knellend gevoel en dat wordt door veel mannen als prettig ervaren. Door het dragen van deze splitters laat je zien dat jij klaar bent voor actie. Nooit eerder was je penis zo goed zichtbaar.

Hoe los of strak draag jij ze? 

Je hebt ook uitvoeringen die om de basis van de penis aangebracht worden. Er is dan sprake van kleine ringen die een knellende sensatie geven aan je ballen. Ball splitters stel je steeds zelf in, je bepaalt dus helemaal zelf hoe los of hoe strak je ze draagt. Tenzij je de touwtjes uiteraard uit handen gegeven hebt. Dan heb je niets te vertellen en kun je niets anders doen dan je overgeven en wachten op wat er gaat gebeuren.

Totale controle 

Splitters hebben zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Zo heb je nu ook splitters in de vorm van een drukkamer, je plaatst een cockring om je scrotum en doet vervolgens de ballen in de kamer, een kamer die af te sluiten is met een sleutel. Met dezelfde sleutel kun je de druk steeds verder opvoeren. Deze vorm van ball splitters heten kuisheidskooien zijn perfect als je onder handen genomen wordt door je meester of je meesters. Met deze SM toys heeft je meester of meesters de totale controle over je testikels. Benieuwd hoe lang de druk bij jou opgevoerd kan worden?

Spannend tussen de lakens 

Behalve de beste sextoys voor mannen met lef vind je bij ons ook alleen de beste dildo’s en metalen cockringen. Sterker nog, bij ons vind je alles om het echt spannend te houden tussen de lakens. We bieden de producten zeer scherp geprijsd aan en versturen ze discreet. Bestel je vandaag voor 22.30 uur, dan heb je morgen je toys al thuis. Bestellingen vanaf 45 euro krijg je gratis toegestuurd.

 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.