Toont alle 14 resultaten

Ball Stretchers

Waar zou de man met lef nou zijn zonder ball stretchers? Nergens toch? En dus bieden we je ook ballstretchers aan. Toegegeven, je moet wel lef hebben en je moet pijn toch wel een beetje fijn vinden. Ben jij zo iemand, dan kun jij prima uit de voeten met onze ball stretchers.

Assortiment


Voor een ruk aan je ballen of een plagerig trekkend gevoel 

Als we het hebben over ballstretchers, dan hebben wij het toch specifiek over de Hells Bridge Balls Stretcher, een van de beste stretchers die beschikbaar zijn en die je dus ook bij ons aanschaft. Je kunt best stellen dat de stretcher zorgt voor een ruk aan je ballen of een meer trekkend gevoel geeft. In elk geval is deze uitvoering volledig instelbaar. Je bepaalt dus zelf hoe jij dat trekkende gevoel wilt voelen. Vaak leggen de mannen de lat steeds een beetje hoger en worden de ballen per sessie extra gespreid,

Draai de ringen verder aan met de meegeleverde inbussleutel 

Wat je doet is je ballen door de ringen leggen. Met de meegeleverde inbussleutel worden de ringen vervolgens gesloten. Door de moer die aan de buitenkant van de stretcher zit te draaien, spreid jij je ballen steeds ietsje verder. Hoe ver? Dat is uiteraard aan jezelf. Begin voorzichtig en voer het steeds ietsje op. Is dit nog niet genoeg kwelling? Dan kun je met de inbussleutel de druk verder opvoeren door er de ringen verder mee aan te draaien. De Hells Bridge Balls Stretcher kun je overigens ook gebruiken als ball crusher. Dan gebruik je alleen de binnenste ringen voor je balzak en voer je met de buitenste cockring de druk steeds verder op. Ook nu geldt dat het per persoon verschilt tot hoever dit is.

Van metalen dildo tot leren cockring 

Of het nou gaat om een metalen dildo of een lederen cockring en alles wat daar tussenin zit, je doet altijd de beste zaken door voor ons te kiezen. Dit omdat we de producten tegen de scherpste prijzen aan te bieden. Onze producten worden bovendien discreet verstuurd en bestellingen van tenminste 45 euro krijg je gratis thuisbezorgd. Bestel je vandaag nog voor 22.30 uur, dan heb je de toys morgen al in huis. Onze webshop is daarnaast niet alleen zeer uitgebreid, je kunt er ook veilig zaken doen en dus ook veilig betalen. Bij ons kun je bovendien kiezen voor betalen achteraf met AfterPay.

 

 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.