Resultaat 1–24 van de 30 resultaten wordt getoond

Bondage harnas

Wie het BDSM spel beoefent komt vroeg of laat in aanraking met een bondage harnas. Vaak is het harnas van leer of kunstleer dat ervoor zorgt dat een bepaalde deel van het lichaam onthuld wordt en waarmee het lichaam ook in bedwang gehouden wordt. Meestal praten we dan over het gebied rond de heupen, ribben en borsten, soms hebben we het ook over de hals.

Assortiment

-18%
26,95
-20%
119,95
-30%
-19%
-23%
-37%
-20%
79,95
-21%
62,95
-20%
31,95
-23%
114,95

Bouw er een bondagespel mee op en domineer je sub

Het bondage harnas is er voor zowel het hoofd, de armen en de benen. Vaak zitten er D-ringen aan het harnas bevestigd Daaraan kunnen gemakkelijk allerlei accessoires vastgemaakt worden. Dit kan prima een halsband zijn, maar het kan ook gaan om halsbanden en boeien, tepelklemmen en kettingen. Met een bondage harnas ga je dus niet alleen aan de slag met de sub, maar wordt er vaak ook een bondagespel opgebouwd. Doorgaans wordt het harnas alleen gebruikt door de gevorderden op het gebied van BDSM. Het gemiddelde harnas is door zowel mannen als vrouwen te gebruiken.

Leren riem vanaf de hals tot aan de geslachtsdelen

Er is ontzettend veel keuze als het over het harnas gaat. In het verlengde van dit harnas voor bondage heb je overigens ook hogties. Dit zijn geen harnassen, maar eerder verbindingsstukken met vier uiteinden en eveneens uitgerust met D-ringen. Body’s zijn varianten van het bondage harnas. Deze leren riem loopt vaak vanaf de hals tot aan de geslachtsdelen. Er kan ook nu een cockring, een voorbind dildo of een halsband vastgemaakt worden.

Variant is de bondagekooi waaraan mensen vaak aan het plafond gehangen worden

Een andere variant is de bondagekooi, dit zijn riemen van leer of rubber die ook zo goed als heel het lichaam bedekken en ook in bedwang houdt. Vaak worden mensen die eenmaal in een dergelijke kooi gestapt zijn aan het plafond gehangen. Daarnaast kun je ook een beroep doen op het voorbindharnas. Mannen hebben dan een metalen ring die dienst doet als cockring en voor vrouwen is er een opening waaraan een voorbind dildo bevestigd kan worden. Soms beschikkende deze harnassen ook nog eens over een anaal plug. Daarnaast heb je het bondage harnas ook nog in de vorm van een hoofd harnas met boeien.

Je partner heeft nu de volledige regie in handen

Ben je in harnas vastgebonden, dan heeft je partner tijdens het seksspel de volledige regie in handen. Het kan dan allerlei kanten op gaan. Er kan zacht gestreeld worden maar er kan ook sprake zijn van harde sm. Regelmatig worden erotische plasspelletjes gespeeld.
 
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.