Toont alle 17 resultaten

Bondage set

Bondage is een manier om je grenzen te verleggen. In essentie draait het om het vastbinden van je partner. Met een bondage set kun je op een prima manier kennis maken met alles wat met bondage te maken heeft. In de pakketten zit vaak bondage materiaal als bijvoorbeeld handboeien, enkelboeien en verbindingslijnen en kettingen. In alle gevallen is sprake van een beperking van de bewegingsvrijheid.

Assortiment

-21%
57,95
-33%
-28%
389,95
-26%
27,95

Set met accessoires als zweepjes, blinddoeken en ball gags

Behalve materiaal om te kunnen zorgen voor bewegingsbeperking vind je in een bondage set vaak accessoires in de vorm van zweepjes, blinddoeken en ball gags. Je hebt overigens verschillende sets. Zo is er een duidelijk verschil tussen een set voor beginners en een set voor gevorderden. Veel mensen vinden alleen het feit dat ze vastgebonden zijn al opwindend genoeg overigens, dan hoeven er verder eigenlijk geen seksuele handelingen verricht te worden. Het gevoel van macht en onmacht windt een grote groep mensen op. Het kiezen voor een bondage set is aan te bevelen ten opzichte van het kopen van touwen. Met een set kun je vele gemakkelijker uit de voeten. Voor de touwen dien je bovendien op de hoogte te zijn van de verschillende vastbind technieken, dat kost tijd om die onder de knie te krijgen. Met een bondage set kun je altijd meteen aan de slag.

Producten werken gemakkelijker dan het gebruik van touw

Door de aanschaf van een dergelijke set kun je er snel achter komen of bondage ook echt iets voor je is. Omdat sprake is van verschillende producten kun je dit op verschillende manieren ondervinden en je een beeld schetsen van wat bondage dan precies betekent. Met de producten is het bovendien gemakkelijk werken. Tape bijvoorbeeld, spreekt voor zich terwijl bij andere producten vaak sprake is van klittenband en knopen. Bovendien weet iedereen wel hoe je hand- en enkelboeien vast moet maken.

Lijnen onder het matras als basis van een stevige constructie

In een set zie je ook vaak lijnen die je onder je matras door laat gaan. Daardoor ontstaat een stevige constructie voor het bondagespel. Ga je met een set aan de gang dan gaat het om het gevoel van macht en onmacht tussen twee personen. De onderdanige geniet vaak van het feit dat die niet in staat is de andere te bevredigen en zich daardoor volledig kan richten op het eigen genot. Alleen dat gevoel kan dus al genoeg zijn voor een zeer plezierige ervaring.
 
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.