Toont alle 5 resultaten

Bondage tape

Binnen de wereld van BDSM geldt bondage tape als een zeer veelzijdig product. De tape bestaat uit PVC en is ideaal om de bewegingsvrijheid van een ander te beperken. Je bindt de onderdanige vast op een snelle manier, zoals je ook op snelle wijze weer iemand los kunt maken.

Assortiment


Een perfect product om mee te experimenteren

Bondage tape is zeker voor beginners een perfect product om mee te experimenteren. Dat zit hem vooral in het gebruiksgemak van het product. Je hoeft in elk geval niet met de best ingewikkelde knopen aan de slag of een duur harnas aan te schaffen. Tape werkt eenvoudig; je rolt de tape af om de lichaamsdelen die jij wilt. De tape kleeft vanzelf aan een ander stuk tape vast als je het licht aandrukt. De veelzijdigheid van bondage tape is gelegen in het feit dat je de tape ook op nog heel veel andere manieren kunt gebruiken om het spannender te maken in bed.

Gebruik tape om iemand vast te maken aan een stoel

De tape speciaal voor bondage blijft lang op zijn plaats. Met de tape kun je zoals gezegd gemakkelijk iemand vastbinden. Dat kun je doen door bijvoorbeeld de handen op de rug te plaatsen of de voeten aan elkaar. Je kunt uiteraard ook kiezen om zowel handen als voeten vast te binden met de tape. De tape is prima te combineren met meubelstukken. Denk in dat kader maar eens aan een stoel. De armen bind je vast aan de leuningen. Je trekt de benen op en maakt de enkels eveneens aan de stoel vast. Je kunt iemand ook voorover laten buigen over de stoel en eigenlijk kun je met tape de fantasie echt de vrije loop laten. Denk ook eens aan de trap, een pilaar op gewoon de spijlen van het bed.

Te veel lawaai? Plak dan de mond af met tape

Maakt je sub veel lawaai en heb je buren? Plak de mond dan af met tape. Je kunt de tape zelfs gebruiken om er een soort van kledingstukken van te maken. Rol de tape af om je buik of om de benen of maak een rokje of jurkje van tape. Het kan allemaal met bondage tape dat de titel veelzijdigheid dan ook echt verdient. Wil je bondage aan de slag? Dan is het gebruik van deze speciale tape het aanbevelen echt waard. Het is veilig en gemakkelijk en even snel aan te brengen als weer te verwijderen. De ingewikkelde knopen die je met touw moet kennen kun je later altijd nog aanleren.
 
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.