Toont alle 8 resultaten

Bondage touwen

Wil je ultieme controle en iemand dermate vastbinden dat sprake is van een grote bewegingsbeperking dan die je een beroep op bondage touwen. Je kunt dit vaak erg lange touw ook prima gebruiken om een pijnprikkel te veroorzaken en eveneens de genitaliën te stimuleren. Met deze touwen is ontzettend veel mogelijk. De mogelijkheden zijn bijkans onbeperkt.

Assortiment


Letterlijk en figuurlijk de touwtjes in handen

Heb jij je sub eenmaal vastgebonden, dan heb je letterlijk en figuurlijk de touwtjes in handen. Met bondage touwen kun je een gevoel van ongemak, pijn en vernedering bewerkstelligen. Voorts kan er met touw druk op de genitale zones uitgeoefend worden. Vaak wordt het touw gebruikt in combinatie met een kietelaar en zweepjes. Met de touwen heb je ontzettend veel verschillende manieren om iemand vast te binden. Meest bekende vorm is wel shibari, Japanse bondage. Je zou dit zelfs een kunstvorm kunnen noemen omdat de wijze van vastbinden ook visueel een prachtig effect geeft. Shibari kost wel veel tijd, dat is echter weer goed of slecht voor de onderlinge band. Het maakt dus onderdeel uit van het bondagespel.

Drukpunten kunnen erotische gevoelens opwekken

Je kunt bepaalde zaken stimuleren door middel van drukpunten zoals dit bij acupunctuur ook het geval is. Die drukpunten kunnen ook erotische gevoelens veroorzaken. Wat je vaak ziet met de bondage touwen is dat de armen langs het lichaam vastgebonden worden. Ook kan een touw over de vagina en anus gelegd worden. Deze punten worden dan nadrukkelijk gestimuleerd en doorgaans wordt dat als zeer intens ervaren. Een goede knopen legger is zelfs in staat om de knoop precies op de clitoris of de anus te leggen.

Ophanging wordt ook wel suspension genoemd

Ook ophanging is met bondage touwen prima mogelijk. In jargon heet dit suspension. Het ophangen van je sub geldt als een behoorlijke uitdaging. Hang je als sub in de lucht dan ben je totaal machteloos en is er amper sprake van enige bewegingsvrijheid. Dit geeft bij zowel de dom als de sub een intens gevoel van macht en van onmacht. Met de touwen is het ook mogelijk om de penis af te binden. Doe je dit bij een slappe penis, dan blijft de penis slap. Bind je een stijve penis af, dan zal die lang stijf blijven. Bloed kan dan niet terugstromen namelijk. Pas bij dergelijke activiteiten wel op. De kans op blijvende schade ligt namelijk altijd op de loer.

 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.