Seks in het openbaar? Lees alles over buiten sex!

Seks in het openbaar? Lees alles over buiten sex! - buiten sex

Seks in het openbaar? Is het overheerlijk of kijk je er raar van op? Seksen in het openbaar is niets nieuws. Seks in de natuur, seks in de auto of in de bioscoop. Misschien heb jij ook weleens buiten sex gehad. Maar waarom is het nou zo leuk en geil om seks in het openbaar te hebben? Lees snel verder. 

Seksen in het openbaar. Gek of juist overheerlijk?

Waarom zou jij seksen in het openbaar? Simpelweg omdat het spannend is. En die spanning zorgt ervoor dat jullie seksleven niet in een sleur terecht komt. Natuurlijk willen de meeste mensen niet daadwerkelijk betrapt worden, maar gaat het om de spanning van de mogelijkheid daarvan. Het kan dus zeker geen kwaad om die standjes in bed af en toe om te ruilen voor seks in het openbaar. Zorg ook dat je goed voorbereid bent als je hiervoor gaat. Zorg dat je condooms, glijmiddel en eventueel een klein speeltje bij je hebt.

Is seks in het openbaar verboden?

Seks in het openbaar is niet verboden, maar wanneer je overlast bezorgt dan kun je wel strafbaar zijn. Wanneer iemand een klacht indient kun je een boete of werkstraf oplopen. In de meeste gevallen kun je genieten van de spanning van seksen in het openbaar.

De beste plekken om seks te hebben? De favorieten op een rij!

Er zijn veel plekken om seks te hebben. Veelal gebeurt dit thuis in de slaapkamer, maar een beetje spanning kan geen kwaad.

 1. Seks in de natuur.
  Wanneer je nog niet eerder buiten sex hebt gehad dan is het bos een goede plek om te beginnen. Het is toch lekker beschut. Wil jij een stapje verder gaan? Ga dan voor seks op het strand. Je zult zand op de gekste plekken terugvinden.
 2. Seks in de bioscoop.
  Kies een rustig moment en geniet van elkaar op de achterste rij. Zoen, streel, lik of wees een echte durfal en ga voor penetratie.
 3. Seks in een pashokje.
  Het pashokje is ook een bekende plek voor seks in het openbaar. Er is lekker veel ruimte en je kunt je achter het gordijn verschuilen. Niemand die raar opkijkt als je de outfit van je partner beter wilt bekijken.
 4. Seks op de wc.
  Het is wellicht niet direct de plek waar je aan denkt bij seks, echter kan de wc toch best praktisch zijn. Het is spannend maar toch veilig. Je kunt de deuren op slot doen en je hebt na de seks wat toiletpapier om jezelf schoon te maken.
 5. Seks in de auto.
  De auto is niet de meest comfortabele plek om seks te hebben, maar is er zeker één die zorgt voor spanning.

Ga jij seks in het openbaar proberen? Zorg dat je geen overlast bezorgt en geniet vooral van de extra spanning.   

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.