Toont alle 21 resultaten

Buttplugs

Iedereen weet ongetwijfeld wat een buttplug is. Dat er tegenwoordig zoveel verschillende soorten van dit product zijn, kan je zomaar even ontgaan zijn. Want de ontwikkelingen staan allesbehalve stil. Speelgoed voor anaal gebruik is aan een indrukwekkende opmars bezig. Dat zie je ook af aan ons aanbod op dit gebied. Zeker ook wat betreft buttplugs hebben we een indrukwekkend groot en veelzijdig aanbod. En dat voor de beginner en voor de gevorderde gebruiker van anaal toys. Want zoals je van ons gewend bent willen we iedereen van dienst zijn.

Assortiment

-19%
-38%
-44%
34,95
-17%

Anaal Dildo

Fat Man – Zwart

28,95
-16%
52,95

Buttplugs

Iedereen weet ongetwijfeld wat een buttplug is. Dat er tegenwoordig zoveel verschillende soorten van dit product zijn, kan je zomaar even ontgaan zijn. Want de ontwikkelingen staan allesbehalve stil. Anaal toys zijn aan een indrukwekkende opmars bezig. Dat zie je ook af aan ons aanbod op dit gebied. Zeker ook wat betreft buttplugs hebben we een indrukwekkend groot en veelzijdig aanbod. En dat voor de beginner en voor de gevorderde gebruiker van anaal toys. Want zoals je van ons gewend bent willen we iedereen van dienst zijn.

Kies voor de klassieke buttplugs of voor de uitvoeringen met extra functies

Natuurlijk is de klassieke uitvoering van de buttplug er ook nog steeds. Ze zijn er in ontzettend veel verschillende vormen, afmetingen, kleuren en diktes. Voor de geïnteresseerde man die ook het genot van stimulatie van de anus wil ervaren zijn ze er in dunner formaat, voor ervaren gebruikers zijn ze er in XXL uitvoering. Er is binnen ons aanbod een geschikte plug voor iedereen. We hebben naast buttplugs nog veel meer anaal toys, ook anaal toys voor mannen als bijvoorbeeld: anaal kralen, anaal dildo's, anaal vibrators of prostaat vibrators!

Voor een gevuld en spannend gevoel

De klassieker zal altijd een voorname rol blijven spelen. Wel is er tegenwoordig heel veel meer te kiezen. Zo heb je de vibrerende plug, cockringen met anaalplugs de opblaasbare variant en koop je ze in sets met daarin verschillende uitvoeringen. Buttplugs bewijzen daarmee dat niet alleen de vibrator voor de lekkerste vibraties kan zorgen, want dat kan dit apparaatje zeker ook. Het inbrengen en de in sterkte wisselende vibraties zorgen voor ultiem genot. De grotere uitvoeringen zijn ideaal geschikt voor mensen die nou eenmaal houden van een gevuld gevoel en het een spannend idee vinden om een plug in te hebben zonder dat iemand het ziet en weet. 

De opblaasbare variant is ideaal voor beginners

Ideaal voor de beginners zijn de opblaasbare buttplugs. Deze zijn ideaal voor de beginner. Met een pompje bepaal je namelijk zelf hoe dik de plug wordt. Zo kun je het gebruik gemakkelijk opbouwen en kun je, als je wilt, steeds grenzen verleggen. Het is duidelijk dat de buttplugs uit ons aanbod wat betreft kleur en vorm sterk uiteenlopend van karakter zijn en dat we dus echt maatwerk kunnen leveren. En dat doen we dan ook.

Vergeet niet om ook glijmiddel te gebruiken

Het is verstandig om altijd voldoende glijmiddel en toyreiniger bij dit speeltje te gebruiken. Bestel het hier, want ook op dat gebied leveren we je de beste kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs, Zoals je dat van Sweetoy gewend bent. 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.