Seksspeeltje reinigen? Clean je seks toy met een toycleaner!

Seksspeeltje reinigen? Clean je seks toy met een toycleaner! - toycleaner

Seksspeeltje kopen? De toycleaner is jouw beste vriend. Vaak wordt dit product vergeten. Een glijmiddel is alom bekend hulpmiddel, echter worden toycleaners vaak vergeten. Dat is zonde want een goede toycleaner is zeker een meerwaarde. Heb jij vragen over toyreinigers? Lees dan snel verder. In dit artikel vertellen we alles wat jij moet weten.   

Wat is een toycleaner?

Een toycleaner of toyreiniger is een hulpmiddel dat je gebruikt voor het schoonmaken van je seksspeeltjes en erotische artikelen. Dit schoonmaakmiddel is specifiek ontworpen voor een grondige reiniging van je speeltjes. Je gebruikt een cleaner iedere keer dat een speeltje gebruikt is. Het maakt niet uit of je een speeltje alleen of samen hebt gebruikt. Een reiniger zit vaak in een flacon met een sprayfunctie. Zo kun je het eenvoudig doseren. Gebruik een cleaner voor kleding, speeltjes of als toy- en body cleaner.

Waarom moet ik een toyreiniger gebruiken?

Een toyreiniger gebruik je in eerste instantie voor het schoonmaken van je speeltje. Je maakt makkelijk, snel en hygiënisch jouw speeltjes schoon. Zo is deze weer klaar voor gebruik. Het is hygiënisch en voorkomt gezondheidsproblemen. Je voorkomt hiermee dat bacteriën zich nestelen op jouw speeltje of dat je last krijgt van schimmels, infecties of virussen. Toyreinigers zijn ook heel prettig, omdat ze de levensduur van je speeltje verlengen. Toyreinigers zijn gericht op alle soorten erotische artikelen.

Welke soorten toycleaners zijn er?

Ga jij een toycleaner aanschaffen? Dan wil je vast weten welke cleaner je nodig hebt. Wij vertellen je over de soorten die er verkrijgbaar zijn. Zo kan jij gemakkelijk een keuze maken. Er zijn reinigers die puur gericht zijn op een specifiek materiaal. Zo gebruik je voor een siliconen speeltje een reiniger op waterbasis. Daarnaast zijn er ook cleaners die ook geschikt zijn voor de huid. Je kunt hiermee ook je lichaam schoonmaken. Of ga voor een toyreiniger met een antibacteriële werking. Je kunt je toyreiniger ook afstemmen op het materiaal van je speeltje. Zorg dat je kiest voor een cleaner die je speeltje niet aantast en veilig te gebruiken is. Zo kunnen alcohol en zeep je speeltje poreus maken. Hierdoor is het tevens vatbaar voor bacteriën. Er zijn allerlei soorten toycleaners. Ga ook eens voor een natuurlijke toyreiniger.

Hoe moet ik een toycleaner gebruiken?

Een cleaner breng je aan op het speeltje of het erotische artikel. Verspreid het middel vervolgens over het speeltje of het artikel heen met een doekje. Vaak is het nodig om het product even in te laten werken. Daarna kun je het speeltje onder de kraan schoonspoelen. Tot slot even goed afdrogen en je speeltje is weer klaar voor gebruik.

Inmiddels ben je vast overtuigd dat een reiniger noodzakelijk is. Heb jij geen cleaner tot je beschikking? Gebruik dan water en een milde zeep of een antibacterieel doekje. Soms is het ook mogelijk om je speeltje in de vaatwasser schoon te maken (zonder vaatwasblokje).

 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.