Resultaat 1–24 van de 59 resultaten wordt getoond

Clitoris Vibrator

Binnen Sweetoy’s brede aanbod van vibrators speelt de uitvoering die specifiek ontwikkeld is voor de clitoris een zeer speciale rol. Zeker in de wetenschap

Lees meer

-20%
23,95
-42%
-33%
-37%
18,95
-37%

Clitoris vibrators

Satisfyer 2 Next Generation

18,95
-53%

Clitoris vibrators

Mimosa Stimulator

26,95
-21%
-17%

Clitoris vibrators

Draagbare Oplegvibrator

39,95
-20%

Clitoris vibrators

Love Triangle White

39,95
-20%
-20%
39,95
-13%

Clitoris vibrators

Curvy 2+ Wit

34,95
-13%

Clitoris vibrators

Satisfyer Curvy 2+ Roze

34,95
-20%

Clitoris vibrators

Satisfyer Curvy 1+ Wit

39,95
-20%

Clitoris vibrators

Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

39,95
-21%

Clitoris vibrators

OVO S5 Oplegvibrator – Roze

33,95

Clitoris Vibrator

Binnen Sweetoy’s brede aanbod van vibrators speelt de uitvoering die specifiek ontwikkeld is voor de clitoris een zeer speciale rol. Zeker in de wetenschap dat de meeste vrouwen alleen klaar kunnen komen door de clitoris te stimuleren. Bij Sweetoy vind je een heel erg breed aanbod. En daar zit zeker ook de geschikte voor jou bij. 

Met een clitoris vibrator kun je tot volledige ontspanning komen

Zoals de naam al doet vermoeden is een clitoris vibrator speciaal bedoeld om de clitoris te stimuleren. Belangrijk voor elke vrouw, zeker in de wetenschap dat het merendeel van de vrouw alleen door stimulatie van de clitoris een orgasme kunnen krijgen. De trillingen van verschillende sterktes zorgen voor puur genot. Een dergelijke vibrator is dus een ideaal speeltje voor de vrouw om tot volledige ontspanning te komen. Dat maakt deze vibrator ook zo geliefd onder de vrouwen. Wel Is gebleken dat vrouwen vooral erg verschillen in de wensen wat de sterkte van de vibraties betreft. 

Wij bieden ergonomisch gevormde uitvoeringen in verschillende sterktes

Een clitoris vibrator is een echte stimulator. Je hebt ze in verschillende vormen, afmetingen en kleuren. De vibratie standen die op de vibrator beschikbaar zijn stel je zelf in. Je hebt exemplaren die ook verschillende patronen van vibraties kunnen bieden. Belangrijk voor deze vibrator is dat hij lekker in de hand ligt. In het aanbod van Sweetoy vind je dan ook alleen ergonomisch gevormde stimulators, die prettig aanvoelen voor het lichaam. Denk hierbij aan G-Spot vibrators, kleine vibrators, Tarzan virbators en bijvoorbeeld XXL vibrators. De speciale vibrator voor de clitoris is vaak niet al te groot. Daardoor kan gerichter gestimuleerd worden. Omdat de vibrator in principe niet ingebracht wordt, doet de grootte er overigens ook minder toe. Het product is volledig ingericht om de clitoris op de best denkbare manier te kunnen stimuleren. 

Ook prima product om samen met je partner te gebruiken

Ja, met een clitoris vibrator vervang je de eigen vingers of heb je een alternatief voor orale stimulatie. Het is een perfect stukje speelgoed, ook om samen met je partner te gebruiken. Je hoeft je nooit zorgen te maken over het aanbod en de keuzes die je hebt. Je hebt heel wat knopen door te hakken. Hoeveel verschillende standen wil je en hoe wil je dat je gestimuleerd wordt? Zomaar wat vragen die beantwoord moeten worden om het voor jou perfecte speeltje te kopen. Uiteraard worden deze vibrators aangeboden in verschillende materialen bij Sweetoy. Zo vind je onder meer vibrators van siliconen, ABS, PVC en staal.

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.