Resultaat 1–24 van de 163 resultaten wordt getoond

Condooms

Vergeet één ding niet. Het is niet zo dat je door het gebruik van condooms alleen voorkomt dat de vrouw zwanger raakt. Het condoom is uniek, het is namelijk het enige voorbehoedsmiddel dat je beschermt tegen soa’s, seksueel overdraagbare aandoeningen. Verstandig dus om condooms te gebruiken.

Assortiment


De rubberen beschermer heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld 

Nog steeds is er een vooroordeel over condooms. Het zou het gevoel van penetratie verminderen en niet lekker zitten. Mensen die dat zeggen hebben waarschijnlijk al heel lang geen condooms gebruikt, want het voorbehoedsmiddel heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Een condoom is niets meer dan een elastisch hoesje van dun rubber. Je schuift het condoom om de stijve penis. Het condoom vangt vervolgens sperma op als de man klaarkomt. Op die manier is de vrouw beschermd tegen een ongewenste zwangerschap. Met condooms ben je bovendien beschermd tegen soa’s.

Verschillende uitvoeringen voor smaakvollere seks 

Het condoom heb je nog steeds gewoon in de standaarduitvoering zoals we die al heel lang hebben. Er is echter meer op het gebied van condooms. De tijd heeft wat dat betreft niet stilgestaan. Zo heb je condooms met ribbels en nopjes. Die zorgen voor extra genot voor de vrouw. Ben jij een echte pleaser, kies dan voor dit type condoom. Wat je ook kunt is kiezen voor een condoom met smaakje, ideaal bij orale bevrediging. Je hebt de condooms in onder andere de smaken aardbei, banaan, sinaasappel en appel.

De XL variant voor de groot geschapen mannen 

Om het gevoel tijdens penetratie te behouden kun je kiezen voor ultra dunne uitvoeringen, terwijl er extra grote condooms beschikbaar zijn voor de groot geschapen man. Verder heb je nog latexvrije uitvoeringen en orgasme vertragende rubberen beschermers. Deze voorkomen vroegtijdige zaadlozingen. In het gebruikte materiaal is een stofje verwerkt dat voor lichte verdoving van de penis zorgt. Voorts kun je nog kiezen voor de extra stimulerende uitvoeringen.

Een sterke ontwikkeling de afgelopen jaren 

De mensen die dus beweren dat de seks minder gevoelig of leuk is als je een condoom gebruikt zitten er naast. Het voorbehoedsmiddel heeft zich sterk ontwikkeld en kan tegemoet komen aan specifieke wensen. Bovendien is en blijft het dus het enige voorbehoedsmiddel dat bescherming biedt tegen soa’s. En dat is bepaald niet onbelangrijk. Zorg dat je altijd condooms bij je hebt. Je weet immers nooit hoe een avondje stappen kan lopen. Ben je in elk geval in alle opzichten op de beste manier beschermd.

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.