De g-spot vibrator gebruiken!

De g-spot vibrator gebruiken! - g-spot vibrator

De g-spot is een bekende plek voor vrouwen, maar lang niet alle vrouwen weten deze leuke plek te vinden. Een g-spot vibrator kan je helpen hierbij. Wij vertellen je in dit artikel hoe je een g-spot vibrator kunt gebruiken.   

G-spot? Wat is het en waar kun je het vinden!

Je bent vast benieuwd naar de sensaties die stimulatie van de g-spot kan bieden. Voor veel vrouwen kan dit verborgen plekje voor vele verrassingen zorgen. Wanneer je een g-spot vibrator gaat gebruiken, dan is het allereerst handig om te weten wat het is en waar dit ongeveer zit. De g-spot is een erogene zone bij vrouwen en is onderdeel van de clitoris. De g spot bevindt zich aan de binnenkant van het lichaam. De g-spot zit aan de kant van je buik en dan zo’n 4-5 centimeter na de ingang van de vagina. Vaak kun je het herkennen aan dat het geribbeld of sponsachtig aanvoelt.

Voor het gebruik

Een g-spot vibrator is ontworpen om goed de g-spot te kunnen bereiken. Dit kun je o.a. merken aan de gebogen top. Voordat je de vibrator gaat gebruiken kun je ook eerst proberen zelf de g-spot te vinden. Je kunt dit zelf doen of je partner laten proberen. Tip: wanneer je opgewonden bent is de g-spot makkelijker te vinden. Gebruik bijvoorbeeld ook een g-spot vibrator met dubbele stimulatie. Deze stimuleert je g-spot en clitoris. Je kunt vervolgens een ‘kom-hier’ beweging maken waardoor je de g-spot zou moeten kunnen aanraken. Lukt dit niet? Geen paniek, de g-spot vibrator kan ervoor zorgen dat je dit sensationele plekje wel vindt.

De g spot vibrator gebruiken

Ben jij er klaar voor om de g-spot vibrator te gaan uitproberen? Pak je glijmiddel erbij en maak het jezelf makkelijk. Soms kan het vinden best een beetje lastig zijn. Het helpt als je voldoende opgewonden en vochtig bent. Wanneer jij er klaar voor bent kun je met de vibrator penetreren. Zorg dat je de top richting de buik houdt. Zit jij op de goede plek of voel je niks? Geen zorgen! De g-spot stimuleren wil niet zeggen dat je bij de eerste aanraking direct opgewonden bent. Het is slim om wat dingen uit te proberen. Probeer de top van de vibrator heen- en weer te bewegen. Maak bijvoorbeeld cirkels of juist zijwaartse bewegingen. Wissel het ritme, de snelheid of de druk af. Zorg dat je tijdens de bewegingen altijd druk geeft richting de bovenkant ofwel richting je buik. Wanneer je de goede plek hebt gevonden zul je merken dat je overheerlijk kunt klaarkomen van een g-spot stimulatie met een vibrator.  

Na het gebruik

Heb jij de g-spot kunnen vinden? Dan heb je vast enorm genoten! Is het niet gelukt? Dat is niet direct iets om je zorgen over te maken. Het kost veel vrouwen tijd om dit plekje te ontdekken. En om de stimulatie toe te passen die hen naar een sensationeel hoogtepunt kan brengen. Misschien is het niks voor jou, maar probeer het gerust nog wat vaker. Je kunt daarnaast ook nog gaan voor een andere g-spot vibrator. Zo zijn er vibrators voor dubbele stimulatie, met een structuur of die buigzaam zijn.

 

Dit zijn volgens ons de betere penispompen:

Bekijk alle penispompen hier
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.