De nadelen van Tinder

De nadelen van Tinder - nadelen van tinder

Online dating: Tinder, de meest besproken app!

De wereld van online dating is de afgelopen jaren sterk veranderd. Van een taboe naar een veelbesproken onderwerp. Tegenwoordig kun je gewoon zeggen dat je elkaar via een datingapp hebt ontmoet. Online dating is niet meer iets waar je je voor hoeft te schamen. De wereld van online dating is inmiddels uitgegroeid tot een grote markt waar diverse spelers je verder kunnen helpen. Misschien ben jij op zoek naar jouw forever liefde, een seksdate of wil jij een tweede liefde erbij. Van jongeren tot senioren. Van hetero, homo, lesbisch tot biseksueel. Voor iedere wens of behoefte is er wel een datingapp.

Waarom gebruik maken van een online datingapp?

Er zijn veel redenen waarom mensen gebruik gaan maken van een datingapp. Online datingapps worden gebruikt om wat te daten, een serieuze relatie aan te gaan of simpelweg voor seks. En weer anderen gebruiken het als een leuk tijdverdrijf of om te kijken hoe ze in de markt liggen. In deze digitale tijd is het dan ook niet gek dat relaties zich naar de online markt verplaatsen.  

Tinder zet mobiel daten op de kaart!

Tinder, Lexa, Parship, Grindr of Secondlove. Er zijn inmiddels veel datingsites die je aan de grappigste date of leukste partner willen helpen. De bekendste datingapp is Tinder. Tinder heeft daten via je mobiel op de kaart gezet. Met deze app kun je personen te zien krijgen die binnen je omgeving aanwezig zijn en voldoen aan de door jou opgegeven criteria. Je kunt in het aanbod aangeven of je interesse hebt of niet door te swipen of vegen. Je veegt naar links wanneer je geen interesse hebt en naar rechts als je wel graag in contact komt met de betreffende persoon! Wanneer jullie beiden naar rechts hebben geveegd dan kan er een chat geopend worden.

5 redenen om Tinder of datingapps links te laten liggen!

Tinder heeft voordelen, maar ook zeker nadelen! Jouw Tinder ervaring hangt van jezelf af. Je kunt alleen zelf bepalen of je iets wilt proberen. Ieder heeft zijn eigen voorkeuren en behoeften. Je kunt Tinder ook zeker gebruiken om een liefde of seks te vinden. Echter is het wel belangrijk om te kijken of Tinder echt iets is voor jou. Je kunt de app beter niet downloaden of verwijderen als het volgende voor jou van toepassing is.   

  1. Je bent erg onzeker.

  2. Je vindt privacy belangrijk.

  3. Je kunt moeilijk keuzes maken.

  4. Je kunt niet tegen teleurstelling.

  5. Je vindt het lastig om afgewezen te worden.

De wereld van online dating kan best hard zijn. Er zijn mensen die liegen, informatie openbaar maken of je proberen te bedriegen. Maar vergeet ook niet dat het je ook aan een date of relatie kan helpen. Wees bewust van de voors en tegens. Navigeer in de wereld van online dating als jij daar behoefte aan hebt.   

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.