Masturbator kopen? De soorten masturbators in een overzicht!

Masturbator kopen? De soorten masturbators in een overzicht! - masturbator

Masturberen. Het taboe; weg ermee! Masturbator kopen? Wij vinden dat je je niet hoeft te schamen voor masturbatie. Ben je man of vrouw? Het maakt niet uit, heb vooral plezier en geniet ook van masturberen tijdens soloseks of als je samen plezier hebt. Wij helpen je dan ook graag op weg met de juiste informatie.

De soorten masturbators

Een masturbator is een seksspeeltje voor mannen. Het zorgt voor extra stimulatie tijdens het masturberen. Veel mannen kiezen voor deze speeltjes omdat het een realistisch gevoel geeft. Het zorgt voor intense prikkelingen. Er zijn veel verschillende varianten verkrijgbaar. Wij zetten de soorten op een rij voor je. Zo wordt jouw aankoop een stuk makkelijker.

 • Blowjob simulator
  Dit soort glijmiddel is geschikt voor o.a. (sexy) kleding, seksspeeltjes en op je huid. Het maakt geen Een blow job simulator wordt ook een kunstmond genoemd. De reden hiervoor is dat dit het gevoel van een mond en pijpen simuleert. Het voelt alsof je een goede pijpbeurt ontvangt. Dit is voor veel mannen de ultieme sensatie. Een sensatie die je niet wil missen.
 • Kunstvagina
  Een kunstvagina is een speeltje dat het uiterlijk en gevoel van een vagina heeft. Je kunt dit speeltje gebruiken om penetratie na te bootsen. Met deze sekstoy proberen ze zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te komen. Een kunstvagina zorgt ervoor dat je seks kunt hebben wanneer jij dat wil of je seksuele fantasieën uit kunt laten komen.
 • Kunstanus
  Wanneer jij altijd al anale seks hebt willen proberen, dan is dit je kans. Een kunstanus of nepanus is een seksspeeltje waarmee je anale seks kunt hebben. De smalle opening voelt extra nauw en zal je een explosief orgasme geven. Het is ook mogelijk dat de kunstanus gecombineerd is met een kunstvagina. Je kunt dan genieten van twee openingen die jouw ultiem genot laten ervaren.

Ben jij op zoek naar iets speciaals?

De ontwikkeling op het gebied van seksspeeltjes staat niet stil. Voor masturbators geldt dit zeker. Wil jij iets anders proberen? Lees dan snel verder.

 • De verborgen masturbator
  Er is een grote markt voor dit type seksspeeltje. Dat is niet vreemd omdat deze toys onopvallend, discreet en makkelijk mee te nemen zijn. Zo is er een masturbator die verborgen zit in een zaklamp. De meest bekende merken van deze seksspeeltjes zijn Tenga en Fleslight.
 • Elektrische Masturbator
  Een elektrische masturbator zorgt ervoor dat je zelf weinig hoeft te doen. Vaak zal deze masturbator kunnen vibreren, roteren, pulseren of stoten. Hierdoor voelt de masturbator levensecht aan en voelt je orgasme ongekend lekker.

 

Dit zijn de populairste masturbators:

Bekijk alle masturbators
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.