Resultaat 1–24 van de 195 resultaten wordt getoond

Dildo met zuignap

Alsof je daadwerkelijk gepenetreerd wordt. Zo voelen de zeer realistische dildo’s aan tijdens het inbrengen. Zeker als je kiest voor een dildo met zuignap kun je het gevoel van penetratie evenaren. De zuignap is op veel verschillende ondergronden te plaatsen en om die reden neem je de dildo ook gewoon mee op reis.

Assortiment

-24%
66,95
-13%
71,95


Zuignap kan op verschillende ondergronden geplaatst worden

Een dildo met zuignap is een gewone dildo alleen nu voorzien van een zuignap die op verschillende oppervlakken bevestigd kan worden. Verder is de dildo gelijk aan alle andere kunstpenissen die beschikbaar zijn. Ze zijn speciaal ontworpen om ook de lekkerste en verborgen plekjes te bereiken en ze zijn vaak langwerpig. Je hebt tegenwoordig zeer realistische dildo’s. Deze realistische dildo die over een zuignap beschikt heeft een huidskleur, een duidelijke eikel en aderen op de schacht. Daardoor is het gevoel dat je ervaart met een dergelijke dildo vaak niet van echt te onderscheiden.

Op de muur of de vloer in de badkamer

De dildo met zuignap kun je op platte en gladde oppervlakken bevestigen. Regelmatig wordt de dildo gebruikt aan de muur of op de vloer in de badkamer. Een dildo met zuignap is in gebruik allesbehalve ingewikkeld. Je bevestigt de sextoy en vervolgens is het alleen nog een kwestie van inbrengen de rest moge duidelijk zijn. Vervolgens kun je op geheel eigen tempo naar een hoogtepunt toe werken.

Kleinere uitvoering voor de starter

Je hebt heel veel verschillende soorten dildo’s tegenwoordig en dus heb je ook keuze genoeg als je kiest voor de dildo met een zuignap. Ben jij starter en niet bekend met het gebruik van een dildo? Begin dan met een wat kleinere uitvoering. Voor de meer ervaren mensen is een grotere en realistische uitvoering een aanrader. Je hebt de kunstpenis met zuignap ook in speciale uitvoeringen voor anaal gebruik. Bekijk hier ons assortiment in Anaal dildo’s!

Vergeet niet om glijmiddel te bestellen

Vergeet zeker niet om glijmiddel te bestellen bij de dildo en let bij de aankoop dus goed op de grootte. Je kunt deze dildo overigens ook gebruiken als een voorbinddildo. Je bevestigt de zuigvoet dan aan een tuigje. Je bindt vervolgens de straps om je heupen of taille en je kunt de dildo inbrengen bij je partner om die vervolgens te penetreren. Bestel ook meteen een toy cleaner bij je dildo om die steeds goed schoon te houden. Tenslotte; bestel je de dildo vandaag, dan heb je die vaak al binnen een of twee werkdagen thuis. Bovendien wordt je pakketje altijd discreet verpakt.
 
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.