Toont alle 5 resultaten

Dunne anaal vibrator

Anale seks is een manier van seks die meer en meer door zowel de man als de vrouw ontdekt wordt. Zeker ook koppels experimenteren bijzonder graag. Wil jij ook dit toch speciale genot ervaren? Begin dan bij voorkeur met de dunne anaal vibrator. Dan komt de rest vanzelf.

Assortiment


Dunne anaal vibrator

Anale seks is een manier van seks die meer en meer door zowel de man als de vrouw ontdekt wordt. Zeker ook koppels experimenteren bijzonder graag. Wil jij ook dit toch speciale genot ervaren? Begin dan bij voorkeur met de dunne anaal vibrator als anaal toy. Dan komt de rest vanzelf. 

Ruim aanbod van vibrators speciaal voor anaal gebruik

Binnen het aanbod van anaal vibrators die we tot onze beschikking hebben, is zeker ook ruimte gereserveerd voor de dunne anaal vibrator. Zeker voor mensen die nog minder ervaring hebben met anale seks is dit een vibrator die we van harte aanbevelen. Vaak zijn de dunne anale vibrators bovenaan dunner en lopen ze breder naar beneden uit. Door de dunnere bovenkant kan de vibrator gemakkelijker ingebracht worden. Zeker afgezet tegen de gebruikelijke vibrator in de normale vorm. Een perfect stukje speelgoed voor mensen dus die anale seks willen ontdekken. 

Voor de binnenkant en voor het gebied rondom je anus

Zowel de man als de vrouw genieten van de dunne anaal vibrator tegenwoordig. Daarom ook hebben wij ze in ons toch al brede aanbod opgenomen. De dunne vibrator stimuleert de anus en het gebied rondom de anus. Dat is een zeer gevoelig deel van je lichaam. Er komen namelijk verschillende zenuwen samen. Met de dunne anaal vibrator kun je dus zowel de binnenkant van de anus als de buitenkant in de vorm van het gebied rondom de anus stimuleren. Je hebt deze vibrator ook in tal van verschillende uitvoeringen. Er is keuze volop wat betreft de kleur en je hebt ze speciaal voor de man in de vorm van een prostaat vibrator. En natuurlijk is het ook bij de dunne uitvoering van de vibrator voor anaal gebruik mogelijk voor een uitvoering met afstandsbediening te kiezen.

Gebruik bij voorkeur altijd glijmiddel

Begin je alleen of samen aan het avontuur dat anale seks heet, gebruik bij voorkeur wel glijmiddel. Breng dat op zowel het speeltje als rondom je anus aan. Glijmiddel koop je uiteraard ook bij Sweetoy, zoals we eigenlijk alles voor plezier tussen de lakens in huis hebben. Zorg dat je ontspannen bent en dat er sprake is van opwinding. Het is perfect geschikt om samen met je partner uit te proberen. 

Hygiëne is nu nog belangrijker

We willen je er graag op wijzen dat hygiëne belangrijk is, ook bij deze dunne vibrator voor anaal gebruik. Spoel de vibrator altijd goed af, maar voorkom dat er water bij het motortje komt. Bewaar de vibrator bovendien op hygiënische manier en maak gebruik van een toyreiniger! Dan heb je er heel erg lang plezier van.

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.