Resultaat 1–24 van de 43 resultaten wordt getoond

Assortiment

Electro Sex 

Bij seks denken de meeste mensen niet meteen aan elektriciteit. Toch rukt electro sex nadrukkelijk op, zowel binnen de BDSM wereld maar zeker ook daarbuiten. Zeker voor mensen die op ontdekkingstocht zijn is dit iets om zeker te proberen. Die durven te experimenteren, die hun eigen lichaam goed kennen en die over grenzen durven te gaan. Deze manier van sex is niet geschikt voor mensen met hartklachten, mensen met een pacemaker en mensen die te kampen hebben met epilepsie.

-19%
70,95
-55%
16,95
-17%
-17%
-17%


Water is en blijft de perfecte geleider van elektriciteit 

Met electro sex worden de geslachtsorganen gestimuleerd met prikkels. Deze manier van stimulatie wordt ook wel e-stim genoemd. De prikkels hoeven niet per se pijnlijk te zijn. Je kunt het beperken tot zwakke stroomstootjes. De toys die bij deze manier van sex horen worden vanuit een centrale unit aangestuurd. Die bepaalt dus de intensiteit van de stroomstootjes die gebruikt worden. Overigens is het menselijk lichaam perfect voor stroomstootjes, niet in de laatste plaats omdat ons lichaam voor meer dan de helft uit water bestaat. En water is nou eenmaal de perfecte geleider van elektriciteit.

De zenuwuiteinden worden op zeer prettige wijze gestimuleerd

De stroomstootjes zijn prima in staat de zenuwuiteinden te stimuleren. Dit kan een sensationeel gevoel geven. Je kunt variëren met de kracht van de stroomstootjes en dat van subtiel tot zeer krachtig en vergelijkbaar met een krachtige vibrator. Mannen ervaren ultiem genot als de electro sex toys de anus, balzak en de eikel en penis stimuleren. Dat geldt bij vrouwen voor de clitoris, schaamlippen en anus.

Als onderdeel van het BDSM spel

Electro sex is ook iets dat hoort bij het BDSM spel. De meester geeft de onderdanige dan stroomstootjes en bepaalt dus wat er met de sub gaat gebeuren en welke straf opgelegd wordt. De dom is dus degene die ook de intensiteit en de kracht van de stroomstootjes bepaalt. Hij of zij kan dus straffen en plagen, als sub weet je nooit wat komen gaat.

Steeds meer producten op de markt

Electro sex is dus een manier van seksbeleving die verschillend van aard kan zijn. Het hoeft niet beslist onderdeel uit te maken van het BDSM spel in elk geval. Begin voorzichtig en bescheiden en vier gaandeweg de intensiteit op. Gezien de groeiende populariteit van deze manier van sex komen er meer en meer producten op de markt. Interessant dus om dat in de gaten te houden.
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.