Toont alle 21 resultaten

Enkelboeien

Door het gebruik van enkelboeien heb jij de totale controle en macht over de onderdanige. Je hebt de boeien in metalen, lederen een verstelbare uitvoeringen. Zorg wel altijd dat je de enkelboeien nooit te strak aanbrengt. Dit kan blijvende schade veroorzaken.

Assortiment

-22%
-22%
-23%
115,95

Je sluit de boeien met een gesp- of klittenbandsluiting

Enkelboeien kun je sluiten door middel van een gesp- en klittenbandsluiting. Er zijn boeien die ook om de pols gebruikt kunnen worden. Behalve dat je polsen en enkels vast maakt, kun je de sub ook vastmaken aan bijvoorbeeld het bed of de leuning van de trap. Vervolgens kan de dominante zijn of haar fantasie helemaal waarmaken. Zowel mannen als vrouwen maken gebruik van deze boeien. Doorgaans worden ze gebruikt als er sprake is van een rollenspel met een bepaalde machtsverhouding. Bind je iemand vast dan kun je in feite alles doen wat in je opkomt met de sub.

Je maakt je sub op verschillende manieren vast

Met enkelboeien kun je de onderdanige op verschillende manieren vastmaken. Zo kun je de benen van de sub dicht bij elkaar houden maar kies je ook voor een gespreide houding. Bij de boeien wordt rekening gehouden met de factor duurzaamheid en daarom wordt vaak gebruik gemaakt van lederen boeien. Deze boeien zijn duurzaam, kunnen prima tegen een stootje en ze zien er ook nog eens stijlvol uit. Vaak wordt bij de boeien overigens gebruik gemaakt van verschillende lederen lagen. Je hebt ook uitvoeringen die aan de binnenkant voorzien zijn van pluche. Zeker als je de boeien langdurig draagt is dat een stuk prettiger en comfortabeler.

Ook modellen die uitgevoerd zijn met een klein slotje

In de meeste gevallen hebben de enkelboeien een gespsluiting of een sluiting van klittenband. Zo kun je de boeien redelijk op maat maken. Er zijn ook modellen beschikbaar die over een klein slotje beschikken. De uitvoeringen die zowel om de pols als om de enkel kunnen worden ook wel hogties genoemd. De sub kan op de buik met de handen en voeten achter de rug worden vastgebonden bijvoorbeeld. Hogties kunnen de onderdanige zo goed als alle bewegingsvrijheid ontnemen. Let bij het aanbrengen van de boeien wel goed op. Te strak is niet goed, zeker niet als dit voor langere periode gebeurt. Het feit dat iemand totaal overgeleverd is aan de grillen van de ander kan alleen al meer dan genoeg zijn. Dan zijn er verder helemaal geen andere activiteiten nodig.
 
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.