Erogene zones mannen

Erogene zones mannen
Waar zit dé erogene zone?

Ga voor een intens orgasme. Herken de erogene zones van de man!

Wat is een erogene zone? Waar zitten deze erogene zones? Welke erogene zone is er bij de man? Wij geven je de belangrijkste informatie en vertellen welke voordelen het heeft om te weten waar deze zones zitten. Voorspel en seks wordt namelijk veel lekkerder en intenser als je deze plekjes weet te vinden en stimuleren.

Wat is een erogene zone? Kom alles te weten!

Wil jij jouw man of vrouw eens lekker verwennen? Een erogene zone is een gebied op het mannelijk of vrouwelijk lichaam die kunnen zorgen voor erotische prikkelingen. Bij aanraking van erogene zones kan dit voor seksuele gevoelens en opwinding zorgen. Een erogene zone kan per persoon verschillen, echter zijn er wel algemene erogene zones te benoemen. Stimulatie op deze gevoelige plekken zorgt bij de meeste mensen voor seksuele opwinding. Stimulatie van een ergone zone kan op allerlei manieren. Je kunt strelen of likken. Daarnaast kun je ook een speeltje gebruiken.

Herken de erogene zones van de man

Wij vertellen je dit keer graag meer over de erogene zones van mannen. Om overheerlijk te kunnen genieten is het goed om je lichaam of die van een ander goed te kennen. Je kunt zelf of samen op onderzoek uitgaan of uitproberen welke erogene zone iemand opwindt. Natuurlijk is de penis een erogene zone van de man, maar er zijn nog veel meer leuke plekjes waarvan jouw man het heel warm kan krijgen. Streel, masseer, raak aan, kus of lik om zijn hart op hol te laten slaan. Je kan natuurlijk ook altijd overwegen om sextoys voor mannen aan te schaffen!

 • Zijn hoofd
  Er zijn diverse plekken die voor opwinding kunnen zorgen. Denk hierbij aan zijn haar, mond en oren. Maar ook zijn hals is erg gevoelig. Haal je hand door zijn haar. Probeer eens in zijn onderlip te bijten of het plekje tussen zijn onderlip en kin (het kuiltje) aan te raken. Of ga voor zijn oren. Je kunt zijn oorschelp en oorlel strelen of likken.

 • Zijn bovenlichaam
  Zijn bovenlichaam heeft diverse plekjes die je goed kan verwennen. Geef aandacht aan zijn handen, tepels, onderbuik en onderrug. De handpalm en vingers kun je goed masseren. Het stimuleren van tepels is zeer persoonlijk, niet iedereen houdt hiervan. Wil je een sure thing? Ga dan voor de onderbuik, dit gebied zit dichtbij zijn geslachtsorgaan en is zeer gevoelig.

 • Binnenkant van de dijen
  De binnenkant van de dijen is een zeer sensitieve plek. Het dijbeen bevat namelijk veel zenuwen. Dit gebied is dan ook heel gevoelig voor aanraking. De perfecte plek om te strelen of zachtjes te kussen.

 • De penis
  De penis, eikel en ballen zijn bekende erogene zones. De klassieke plek voor stimulatie, dat is niet voor niets. Stimulatie levert gegarandeerd een zalig orgasme. Maar ook het frenulum is een gevoelige plek die bij stimulatie kan zorgen voor een intens orgasme. Het frenulum is het riempje wat de eikel met de voorhuid verbindt.

 • De perineum
  De perineum is het stuk tussen de billen en anus. Voor mannen is dit een extreem gevoelig plekje omdat dit vlakbij het prostaat zit. De prostaat kan zorgen voor intense orgasmes. Streel, raak aan of lik hem op dit plekje en hij zal er niet genoeg van krijgen.

 • Billen en anus
  De billen en anus zijn voor een man ook een erogene zone. Je kunt de billen vastpakken en masseren. Maar ook de anus kun je stimuleren. De anus bevat namelijk enorm veel zenuwen. Je kunt met je vinger of je tong stimuleren. Maar ook met een speeltje zoals een anaal vibrator kun je sensationele prikkels bieden. De erogene zones bij de man… ontdek, ervaar en geniet van ultiem plezier met elkaar.

De erogene zones bij de man… ontdek, ervaar en geniet van ultiem plezier met elkaar.

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.