Toont alle 7 resultaten

Erotische spellen


Wat zijn erotische spellen?

Erotische spellen zijn spelletjes die intiem en erotisch getint zijn. Een seksspel kun je samen met je partner spelen. Samen voeren jullie erotische opdrachten uit of antwoorden jullie op de meest interessante vragen. Maar je kunt ook een erotisch spelletje spelen met singles of stellen. Met wie jij ook een seksspel speelt; je zult elkaar beter leren kennen.

Waarom kiezen voor een seks spel?

Er zijn meerdere redenen om te kiezen om een erotisch spel te spelen. Het kan zijn om jezelf of elkaar beter te leren kennen. Je kunt op een speelse en ontspannen manier praten over jullie wensen en fantasieën. Het kan ook zijn dat jij jouw seksleven wil laten opleven. Of dat je wil experimenteren omdat dit leuk en spannend kan zijn. Erotische spellen zorgen ervoor dat je meer deelt en dingen uitprobeert. Daarnaast kan het opwindend zijn en tot meer seks leiden. Het kan daardoor de band tussen jou en je partner versterken.

Hoe gebruik ik erotische spellen?

Seksspelletjes kan je gebruiken op de manier waar jij je prettig bij voelt. Je kunt dit samen met je partner doen, maar je kunt het ook met andere stellen of singles spelen. Erotische spelletjes zijn dan ook geschikt voor iedereen die iets wil proberen. Ontdek je eigen seksuele verlangens of de fantasieën van een ander. Herontdek elkaar. Tip: communiceer goed met elkaar en bewaak je eigen grenzen. Wanneer je kiest voor het uitvoeren van opdrachten, zorg er dan voor dat je voorzien bent van glijmiddel en condooms. Zo ben je voorbereid op alle opdrachten.

Welke soorten seksspellen zijn er?

Je kunt verschillende soorten seksspelletjes uitproberen. Wellicht ken jij de dobbelstenen al, maar er zijn nog veel andere leuke spelletjes die je kunt spelen.

Het bordspel

Een erotisch bordspel is een seksspel met pionnen, regels, vragen en opdrachten. Dit type spellen kan je dichterbij elkaar brengen. Het is een leuke manier om jou uit je comfortzone te halen.  

Vragen en opdrachten

Er zijn ook vraag- en opdracht spelletjes. Dit zijn vaak kleinere pakketjes die allerlei soorten leuke vragen en opdrachten bevatten. Deze kunnen spannend, romantisch, grappig of erotisch van aard zijn.

Dobbelstenen

Eén van de meest bekende erotische spellen zijn de dobbelstenen. Op deze dobbelstenen staan geen stippen die cijfers aanduiden maar verschillende plaatjes of een tekst. Op de plaatjes staan vaak een standje of een lichaamsdeel. Op de dobbelsteen met een tekst staat vaak een plaats zoals de keuken. 

Grappige spellen

Er zijn ook spelletjes die erotisch van aard zijn, maar ook grappig bedoeld zijn. Zo kun jij bijvoorbeeld met je vrienden of je partner een leuke avond hebben. Je kunt hierbij denken aan het erotische spel cum face game of the Fondle game.

Waar moet ik op letten bij het kopen van erotische spellen

Wanneer jij een seksspel gaat kopen dan kun je kijken wat je met het spel wil doen. Wil je alleen vragen, ook opdrachten of een combinatie van beide? Wil je duidelijke opdrachten dan kun je gaan voor dobbelstenen. Wil je een spel dat niet te lang duurt, maar je wel uitdaagt? Ga dan eens voor een vragen- en opdrachten spel. Wil jij elkaar goed leren kennen? Kies dan een bordspel. Daarnaast kun je kijken naar het budget. Wanneer je een spel wil uitproberen, dan kun je gaan voor een goedkoper spel of dobbelstenen. Heb je een groter budget dan kun je een bordspel uitproberen.

Hoe onderhoud ik mijn sextoys?

Je wil zo lang mogelijk genieten van jouw seksspeeltje. Het is dan ook zeer belangrijk dat je een seksspeeltje van goede kwaliteit aanschaft. Zo voorkom je dat deze stuk gaat na enkele keren gebruik. Niet alleen de kwaliteit maar ook het onderhoud is van belang. Het schoonmaken van jouw sextoy na ieder gebruik zorgt ervoor dat deze lang meegaat en je vervelende ongemakken zoals infecties voorkomt. Er zijn verschillende soorten toycleaners waarmee je een speeltje makkelijk en uitvoerig kunt reinigen. Zorg er tot slot voor dat je speeltjes met een accu of batterij tijdig voorziet van nieuwe batterijen of laders. Jouw speeltjes zijn op deze manier klaar voor gebruik en gaan jarenlang mee.

De nieuwste artikelen voor jouw plezier

Wij volgen de trends op het gebied van sextoys. Er verschijnen regelmatig nieuwe artikelen op de markt. Kies bijvoorbeeld voor seksspeeltjes die op afstand bedienbaar zijn. Zo kan jij of je partner via een app het speeltje (op afstand) bedienen. Wij zorgen ervoor dat speeltjes pas worden toegevoegd aan ons assortiment als deze aan alle eisen voldoen. Zo kun jij de nieuwste, veilige gadgets snel een eenvoudig bestellen. Wij hebben uiteraard ook allerlei aanvullende artikelen die zorgen voor een prettige ervaring. Zo hebben wij toycleaners, glijmiddel, massage oliën of lingerie. 

Veilig en discreet jouw seksspeeltje kopen? Shop bij Sweetoy!

Sweetoy, is dé online seksshop voor seksspeeltjes. Wij zijn de online webshop voor seksspeeltjes waar je op een veilige en discrete wijze kunt bestellen. Wil jij iets nieuws uitproberen? Wij hebben een breed assortiment seksspeeltjes die garant staan voor ultiem speelplezier. Bestel eenvoudig, anoniem online of neem gerust contact met ons. Wij adviseren en inspireren je graag!

Laat je inspireren door ons ruime assortiment. Experimenteer en verrijk je seksleven. Ontdek de meest aangename ervaring voor jezelf en anderen met onze seksspeeltjes! Sweetoy, dé online seksspeeltjes specialist.
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.