Resultaat 1–24 van de 37 resultaten wordt getoond

Fleshlight

De Fleshlight is het meest verkochte speelgoed van de moderne man. Hoewel al twintig jaar oud, heeft de sextoy nog helemaal niets aan kracht verloren. Integendeel zelfs. Niets voor niets wordt het fleshlight wel hét alternatief voor echte seks genoemd. En het mooie is, een fleshlight werkt nog discreet ook. De behuizing vertoont namelijk sterke overeenkomsten met een

Assortiment


Het beste alternatief voor echte seks

Behalve het ultieme genot en het beste alternatief voor seks, kunnen mannen door het gebruik van de Fleshlight ook de prestaties in bed verbeteren. Een Fleshlight is discreet en realistisch. Het is simpelweg de best denkbare masturbator die beschikbaar is. Een Fleshlight is een merknaam. De binnenkant maakt vooral het verschil, daar wordt gebruik gemaakt van een real feel huid. Met andere woorden; de huid voelt als echte huid. Voor de goede orde; een Fleshlight is een te penetreren sleeve, met een vaak zeer realistische nagemaakte opening in de vorm van niet alleen een vagina, maar ook in de vorm van een een anus.

Hoe dieper je penetreert, hoe strakker de Fleshlight aanvoelt 

Kies je voor een Fleshlight, dan kies je voor een anatomisch ontwerp die in staat is de penis optimaal te stimuleren om uiteindelijk voor een orgasme te zorgen. De Fleshlight is prima wasbaar en kent een smaller en ronder begin. De Fleshlight heeft verschillende kamers. Hoe dieper je de sextoy penetreert, hoe strakker de fleshlight aan zal voelen. Hoe lekkerder ook de meeste mannen de Fleshlight aan vinden voelen. Daarom ook is het gebruik van dit product nooit hetzelfde. Als man voel je steeds weer nieuwe dingen. Met de dop aan de achterzijde kun je bovendien de zuigende werking losser of strakker draaien en zo de zuigkracht dus zelf aanpassen. De ene man vindt strakker nou eenmaal prettiger dan een andere man. De Fleshlight levert dus onvervalst maatwerk.

Geen seks tijdens zwangerschap. dan maar een alternatief

Je kunt de Fleshlight dus prima gebruiken als alternatief voor seks, je kunt het eveneens toepassen als opwarmertje. Ooit werd het product gemaakt toen een man vanwege zwangerschap van zijn vrouw een periode lang geen seks zou hebben. Hij ontwikkelde het ultieme speeltje maar gaf het een ander, opvallend uiterlijk. Dat hij met die uitvinding miljoenen mannen een groot plezier zou doen, wist hij toen uiteraard nog niet. De feiten liegen echter niet, want de sextoy is mateloos populair bij de man van tegenwoordig.
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.