Toont alle 2 resultaten

Fleshlight

De Fleshlight is het meest verkochte speelgoed van de moderne man. Hoewel al twintig jaar oud, heeft de sextoy nog helemaal niets aan kracht verloren. Integendeel zelfs. Niets voor niets wordt het fleshlight wel hét alternatief voor echte seks genoemd. En het mooie is, een fleshlight werkt nog discreet ook. De behuizing vertoont namelijk sterke overeenkomsten met een

Assortiment


Wat is een Fleshlight?

Een Fleshlight is een merk dat onopvallende masturbators maakt. Deze speeltjes zien er niet uit als een sekstoy doordat het uiterlijk anders is. De buitenkant van dit speeltje lijkt namelijk op een zaklamp. In de binnenkant van de ‘zaklamp’ zit er een kunstvagina, kunstanus of kunstmond. Tevens zijn er masturbators die beide openingen bevatten voor dubbel plezier.

Hoe werkt een Fleshlight?

Een Fleshlight masturbator is zoals andere masturbators een alternatief voor verschillende vormen van seks. Het kan gebruikt worden voor masturbatie, als blowjob simulator of voor simulatie van penetratie.  Een Fleshlight is discreet en realistisch. Je kunt glijmiddel gebruiken dat geschikt is voor jouw masturbator. Dit plaats je op je penis en op de masturbator. Daarna kun je je penis naar binnen schuiven en simpelweg genieten.

Waarom kiezen voor een Fleshlight?

Dat is heel eenvoudig. Je tilt jouw seksleven naar een nieuw niveau. Het is één van de beste merken die verkrijgbaar is. Het verschil wordt gemaakt door de binnenkant van de masturbator. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van Real feel superskin. Dit is een materiaal dat speciaal ontwikkeld is om levensecht aan te voelen en het gevoel zo goed mogelijk na te bootsen. Het geeft een optimale stimulatie van de penis zodat jij in extase komt. Naarmate je dieper penetreert voelt de Fleshlight strakker aan. Daarnaast kun je de zuigkracht zelf bepalen. Zo kan je deze discrete masturbator makkelijk aanpassen aan jouw voorkeuren.

Fleshlight kopen? Wij helpen je verder!

Best fleshlight? Je kunt alleen kiezen voor het beste speeltje voor jou, door te bepalen wat bij jou past. Er zijn diverse soorten Fleshlights. De beste Fleshlight voor jou zal een ander minder stimulerend vinden. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. Kies welke soort stimulatie jij fijn vindt en je zult ontdekken welke Fleshlight bij jou past. Gebruik deze masturbator voor solo seks of als voorspel. Wij hebben verschillende modellen Fleshlight Girls toegevoegd aan ons assortiment. Zo is er altijd een model dat jou aanspreekt. Daarnaast hebben wij ook handige accessoires beschikbaar. Je kunt hierbij denken aan de Fleshlight shower mount of Fleshlight onderhoudspoeder. Ga voor handsfree genieten en vooral voor een langere levensduur door het juiste onderhoud te plegen.  Bekijk onze collectie Fleshlight en vind de leukste seksspeeltjes gemakkelijk online.

Hoe onderhoud ik mijn sextoys?

Je wilt zo lang mogelijk genieten van jouw seksspeeltje. Het is dan ook zeer belangrijk dat je een seksspeeltje van goede kwaliteit aanschaft. Zo voorkom je dat deze stuk gaat na enkele keren gebruik. Niet alleen de kwaliteit maar ook het onderhoud is van belang. Het schoonmaken van jouw sextoy na ieder gebruik zorgt ervoor dat deze lang meegaat en je vervelende ongemakken zoals infecties voorkomt. Er zijn verschillende soorten toycleaners waarmee je een speeltje makkelijk en uitvoerig kunt reinigen. Zorg er tot slot voor dat je speeltjes met een accu of batterij tijdig voorziet van nieuwe batterijen of laders. Jouw speeltjes zijn op deze manier klaar voor gebruik en gaan jarenlang mee.

De nieuwste artikelen voor jouw plezier

Wij volgen de trends op het gebied van sextoys. Er verschijnen regelmatig nieuwe artikelen op de markt. Kies bijvoorbeeld voor seksspeeltjes die op afstand bedienbaar zijn. Zo kan jij of je partner via een app het speeltje (op afstand) bedienen. Wij zorgen ervoor dat speeltjes pas worden toegevoegd aan ons assortiment als deze aan alle eisen voldoen. Zo kun jij de nieuwste, veilige gadgets snel een eenvoudig bestellen. Wij hebben uiteraard ook allerlei aanvullende artikelen die zorgen voor een prettige ervaring. Zo hebben wij toycleaners, glijmiddel, massage oliën of lingerie. 

Veilig en discreet jouw seksspeeltje kopen? Shop bij Sweetoy!

Sweetoy, is dé online seksshop voor seksspeeltjes. Wij zijn de online webshop voor seksspeeltjes waar je op een veilige en discrete wijze kunt bestellen. Wil jij iets nieuws uitproberen? Wij hebben een breed assortiment seksspeeltjes die garant staan voor ultiem speelplezier. Bestel eenvoudig, anoniem online of neem gerust contact met ons. Wij adviseren en inspireren je graag!

Laat je inspireren door ons ruime assortiment. Experimenteer en verrijk je seksleven. Ontdek de meest aangename ervaring voor jezelf en anderen met onze seksspeeltjes! Sweetoy, dé online seksspeeltjes specialist.
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.