Toont alle 3 resultaten

Fun Vibrators

Plezier maken is gezond. Lachen zorgt voor ontspanning, zoals een vibrator dat dus ook doet. In het prachtige assortiment vibrators dat wij je aan kunnen bieden, hebben we ook plaats ingeruimd voor de fun vibrator. Het is ideaal om weg te geven maar zeer zeker ook om gewoon voor jezelf te kopen en standaard in je tas te doen. Niemand zal het als sex toy herkennen terwijl het gewoon wel een perfecte vibrator is.

Assortiment


Fun Vibrator

Plezier maken is gezond. Lachen zorgt voor ontspanning, zoals een vibrator dat dus ook doet. In het prachtige assortiment vibrators dat wij je aan kunnen bieden, hebben we ook plaats ingeruimd voor de fun vibrator. Het is ideaal om weg te geven maar zeer zeker ook om gewoon voor jezelf te kopen en standaard in je tas te doen. Niemand zal het als sextoy herkennen terwijl het gewoon wel een perfecte vibrator is. 

Speciale plaats binnen het aanbod van Sweetoy

De fun vibrator neemt een speciale plaats in binnen het assortiment aan vibrators van Sweetoy. Hoewel fun inderdaad staat voor een hele hoop lol en plezier, helpt het menig vrouw ook gewoon aan een zeer prettig orgasme. Wat dat betreft is het een wolf in schaapskleding. Een fun vibrator geef je weg, als ludiek cadeau. Je gebruikt deze speciale vibrator ook tijdens je vakantie als jij je speeltje onopvallend mee wilt nemen. En zo is dit fijne seksspeeltje van onschatbare waarde voor veel vrouwen, mannen en koppels.

Deze wolf in schaapskleren vind je in veel grappige uitvoeringen

Een ding is zeker, een vibrator als deze zorgt altijd voor een lach op het gezicht. Bij iedereen. Gek is dat niet, want zoals de toevoeging fun al zegt zijn ze er in tal van verschillende grappige uitvoeringen. Wat dacht je van de mini-uitvoeringen bijvoorbeeld ‘verkleedt’ als een lipstick? En wat dacht je van de serie Ducks die beschikbaar zijn. Ze zijn schattig, ze masseren, ze hebben verschillende standen een opvallend krachtige motor en zijn waterdicht. En wat dacht je van de speciale plezier vibrator in de vorm van een ijsje? 

De fun vibrator is bijzonder leuk en origineel om weg te geven

Een fun vibrator is een ultiem cadeau, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest of een ander leuk en bijzonder moment. Voordeel van deze vibrator is dat je ze ongemerkt meeneemt. Ze lijken soms zo realistisch dat niemand er een vibrator in kan ontdekken. Maiskolven, badeendjes in alle kleuren van de regenboog en andere bijzondere designs, nooit zie je er in eerste instantie een vibrator in. En dat is het wel. En hoe. Want hoe de vibrator ook verpakt is, hij doet zijn werk gewoon voortreffelijk. Juist dat maakt het dus ook iets om gewoon voor jezelf te kopen. Niemand die weet dat jij een vibrator in je tasje hebt. Daar hoef jij je geen zorgen over te maken.

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.