Resultaat 1–24 van de 68 resultaten wordt getoond

G-spot vibrator

Als vrouw kun je clitoraal klaarkomen. Daarnaast heb je ook het vaginale orgasme. Deze laatste is vaak heftiger dan die je door stimulatie van de clitoris tot stand brengt. Er zijn vrouwen die bij een vaginaal orgasme vocht verliezen of vocht spuiten. Dit wordt ook wel squirten genoemd. Omdat de meeste vrouwen niet door penetratie klaar komen, is er de G-spot vibrator. Met de G-spot vibrator behoort het vaginale orgasme wel tot de mogelijkheden. En als vrouw is dat toch wel het toppunt van genot.

Assortiment

-30%
-19%
74,95
-30%
54,95
-30%
54,95
-26%
-20%
39,95
-36%
-36%
-29%
-24%
43,95
-20%
-29%

G-spot vibrator

Als vrouw kun je clitoraal klaarkomen. Daarnaast heb je ook het vaginale orgasme. Deze laatste is vaak heftiger dan die je door stimulatie van de clitoris tot stand brengt met bijvoorbeeld een clitoris vibrator. Er zijn vrouwen die bij een vaginaal orgasme vocht verliezen of vocht spuiten. Dit wordt ook wel squirten genoemd. Omdat de meeste vrouwen niet door penetratie klaar komen, is er de G-spot vibrator. Met de G-spot vibrator behoort het vaginale orgasme wel tot de mogelijkheden. En als vrouw is dat toch wel het toppunt van genot. 

De G-spot zwelt op als er sprake is van opwinding

Voor wie het niet weet. De G-spot ligt aan de binnenkant van de vagina, op zo’n 3 tot 5 centimeter van de ingang. Het is een sponsachtig deel, dat vaak geribbeld aanvoelt en zwelt als sprake is van opwinding. Nu kan het zijn dat tijdens de penetratie dit deel van de vagina gestimuleerd wordt en je door penetratie dus een vaginaal orgasme kunt krijgen. De meerderheid van de vrouwen lukt dat alleen niet. Voor vrouwen die toch het ultieme genot van een vaginaal orgasme willen ervaren is er dus de vibrator die de G-spot stimuleert. Je vindt ze volop in ons uitgebreide aanbod aan seksspeeltjes voor tussen de lakens. Behalve vibrators koop je bij ons ook dildo’s, glijmiddel, allerhande BDSM artikelen en batterijen en condooms

Vaak gebogen van vorm

Kijken we naar ons aanbod dan zien we dat de vibrator voor de G-spot vaak een wat gebogen vorm heeft. Door de bocht is de G-spot bereikbaar. Deze zone wordt gemasseerd en door de vibraties ook gestimuleerd. Met een G-spot kun je sneller tot een hoogtepunt komen. Bovendien is sprake van een heftiger orgasme. Het orgasme breidt zich vaak uit over heel het lichaam en dat zorgt in zo goed als alle gevallen voor een diepere staat van opwinding en ontlading. 

Ook voor het stimuleren van de clitoris

De G-spot vibrator is bijzonder van vorm en is ook prima te gebruiken ter stimulatie van de clitoris. De vibraties stimuleren prima heel het gebied rond de erogene zones. Met het gebruik van een dergelijke vibrator ligt een heftig en overheerlijk orgasme echt binnen handbereik. Elke vrouw moet eigenlijk deze bijzondere vibrator eens geprobeerd hebben. En probeer je dat een keer, dan wil je vaak nooit meer iets anders. Want klaarkomen door stimulatie van de G-spot is het ultieme genot. Of beter; genot in het kwadraat. 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.