Toont alle 19 resultaten

Glazen Dildo

Het is in elk geval de mooiste van allemaal, de glazen dildo. Zoals het ook bijzonder blijft om heerlijk met een glazen dildo te gaan spelen. Een dergelijke mooie dildo kan en mag simpelweg niet ontbreken in ons aanbod en dat doet het dus ook niet. Zoals voor de metalen dildo en de vibrerende dildo geldt, hebben we ook de uitvoering van glas in diverse uitvoeringen en lengtes voor je beschikbaar. Met een dildo van glas koop je echt iets bijzonders.

Assortiment

-16%

Dildo's

Saber Dildo

35,95
-17%
-22%
-17%


Transparant glas en versierd met een aantal stimulerende blauwe noppen

Zoek en je vindt wat betreft de dildo van glas precies die dildo die je wenst. Wat dat betreft kunnen we maatwerk bieden. Laten we eens kijken naar een populaire glazen dildo in de vorm van de No.10. Deze dildo is van transparant glas en is versierd met een aantal blauwe noppen. Die noppen zorgen voor een extra stimulatie en dat bij elke stoot. Ook de glooiende schacht vergroot de pret tussen de lakens. De top van deze dildo is gebogen en dat maakt het bereiken van zowel de G-spot als de prostaat gemakkelijk. Ook een aantrekkelijke optie is de dildo van glas in de vorm van de Behemoth XL. Let wel, deze uitvoering is bij uitstek geschikt voor de meer ervaren gebruiker vanwege de behoorlijke lengte die het heeft. Er is gebruik gemaakt van gehard glas en de top van deze dildo is puntig. De schacht is geribbeld en dat stimuleert extra. 

De grotere onderkant maakt de dildo gemakkelijker in gebruik 

Ook aantrekkelijk is de glazen dildo No.20. Deze dildo is zeer sterk en duurzaam en geschikt voor zowel anaal als vaginaal gebruik. De schacht van deze dildo is bolvormig en de top is wat smaller. Omdat de onderkant wat groter is, gebruik je deze dildo extra gemakkelijk. De dildo voelt bovendien sterk en robuust aan.

We bieden altijd de beste prijs- kwaliteitsverhouding 

Het is zeer de moeite waard om zaken met ons te doen, zeker gezien de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding die onze producten kenmerken. Ons aanbod is uitermate breed en we bieden nog voor elk wat wils. Bestel je vandaag voor 22.30 uur, dan heb je je toys morgen al in huis. Bovendien verzenden we de producten gratis als je voor tenminste 45 euro bestelt. Bovendien zorgen we ervoor dat de producten steeds op discrete wijze verpakt zijn. Redenen genoeg dus om je sextoys juist bij ons te bestellen.

 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.