Resultaat 1–24 van de 30 resultaten wordt getoond

Halsbanden

Als we kijken naar de halsbanden die gebruikt worden bij BDSM dan worden die ook wel collars genoemd. Ze worden gedragen tijdens een bondagsesessie maar ook als teken van verbinding en een vaste relatie tussen de dom en de sub.

Assortiment

-30%
29,95
-20%
-20%
47,95

Krijg je als slaaf een halsband, dan kun je dat als een eer beschouwen

Halsbanden zijn gebaseerd op de slavernij van vroeger. Je kon destijds aan de halsband zien dat de slaaf het eigendom van iemand was. Krijg je echter een collar in de wereld van BDSM dan is dat iets eervols. De collars kunnen overigens voor tal van verschillende doeleinden toegepast worden. Vaak worden halsbanden gedragen gedurende korte periode en vooral tijdens bondagesessies. Om die reden heeft een halsband ook een groot aantal D-ringen. Je kunt aan die D-ringen touwen en kettingen vastmaken. De halsband wordt nadrukkelijk ook gebruikt bij animal play. Met de juiste halsband ben je prima in staat je puppy op de best mogelijke wijze te begeleiden.

Je kunt met een halsband ook een pijnprikkel afgeven

Met halsbanden kun je ook een pijnprikkel afgeven. Dit kan bijvoorbeeld door te kiezen voor banden die beschikken over pinnen die in de hals prikken. Je kunt ook kiezen voor een uitvoering waaraan je neus haken en tepelklemmen kunt bevestigen. Wat dat betreft is de halsband een veelzijdig product dat je dus voor heel veel verschillende doeleinden kunt gebruiken. Een collar kan dus eveneens een relatie bevestigen of een teken van vertrouwen en verbinding zijn tussen de dominante en de onderdanige. Als de dom de sub een collar geeft, dan wordt dit ook wel collaring genoemd. Bij het geven van een collar hoort dan ook een bepaalde ceremonie. Het betekent veel dat je als slaaf een halsband verdiend hebt. In de BDSM wereld is dat iets om trots op te zijn.

Vaak alleen gedragen als er meer liefhebbers van BDSM zijn

Sommige halsbanden worden in dat kader altijd gedragen al is er wel enige terughoudendheid wat dat betreft. Niet iedereen wil aan de familie uitleggen wat de halsband betekent. Vaak laten mensen het dan ook bij het dragen van de halsband als ze onder andere liefhebbers van BDSM zijn. Hoe dan ook, als je zoekt naar een halsband voor het BDSM spel, dan heb je heel erg veel te kiezen. Het aantal uitvoeringen dat beschikbaar is, is groot zoals je verschillende varianten vindt zoals bijvoorbeeld met pinnen om pijn te realiseren.
 
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.