Resultaat 1–24 van de 50 resultaten wordt getoond

Handboeien

Wie BDSM zegt, die zegt handboeien. Toch hebben handboeien zich ondertussen ook een plek weten te bemachtigen in de ‘gewone’ slaapkamers. Van de BDSM toys is de handboei een van de weinige producten die je ook welk toegepast ziet worden door mensen die niets van BDSM moeten hebben. Hoe dan ook, met deze boeien kun jij jouw onderdanige gemakkelijk vastmaken. Behalve boeien voor de polsen heb je ook boeien voor de enkels en speciale modellen die je aan het bed vast kunt maken.

Assortiment

-22%
-22%
-23%
-22%
-22%

Boeien voor de polsen onmisbaar voor bondage en discipline

Door gebruik van handboeien heb je in elk geval wel de volledige controle over je onderdaan. Zeker de elementen bondage en discipline binnen BDSM kunnen niet zonder de boeien voor de handen. Vaak wordt eerst een handboei aangebracht waarna de sub vervolgens pijnprikkels krijgt. Dit kan bewerkstelligd worden met BDSM tools als een pinwheel, kaarsen, zwepen of een combinatie daarvan. Omdat iemand met handboeien vast is gezet wordt de pijn intenser en extremer gevoeld. En dat is iets wat de Meester weer meer opwindt.

Ook met satijn maar doorgaans uitgevoerd in leder

De boeien om de polsen heb je ondertussen in heel veel verschillende soorten en maten. Je hebt boeien die geen spoor achterlaten omdat er gebruik gemaakt wordt van pluche, je hebt verstelbare boeien, je vindt boeien in de bondagsesets en er zijn er die bekleed zijn met satijn. In de meeste gevallen zijn de boeien van leer, een kwalitatief uitstekend materiaal. Bovendien heeft leer een fetish look. Dan heb je nog de metalen variant. Deze boeien laten nadrukkelijk wel sporen na en je hebt nog die je zowel om de polsen als om de enkels kunt doen.

Gemakkelijk aan te brengen en los te laten

De verstelbare boeien kun je met een O of een D-ring verbinden of die zijn uitgerust met een karabijnhaak. In de meeste gevallen is gekozen voor een sluiting van klittenband. Dit heeft als voordeel dat je de boeien zeer strak vast kunt maken. De handboeien zijn uitstekend te combineren met andere bondage artikelen zoals bijvoorbeeld een touw, ketting of een harnas. Behalve dat het gemakkelijk is om de boeien aan te brengen, kun je ze minstens even eenvoudig losmaken. Belangrijk, want soms zitten de boeien gewoon te strak en moet snel verlichting geboden worden. Ook BDSM heeft natuurlijk grenzen. Een ding is zeker, boeien en BDSM zijn en blijven voor altijd onlosmakelijk met elkaar verbonden.
 
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.