Hoe gebruik je een anaal vibrator?

Hoe gebruik je een anaal vibrator? - anaal vibrator

De vibrator is een bekend speeltje dat voor vele zalige hoogtepunten heeft gezorgd. Vaak zorgt het ervoor dat je orgasme nog intenser is. Ben jij al bekend met het gebruik van een anaal vibrator? Wij geven je graag meer informatie over het gebruik van dit speeltje zodat jij er (nog meer) plezier van hebt.   

Voor het gebruik

Jij hebt gekozen voor een anaal vibrator. Wellicht heb je al ervaring met anaal toys, maar het kan ook zijn dat je een beginner bent. Een anaal vibrator is geschikt voor alle soorten gebruikers. Zorg dat je goed voorbereid bent. Zo is het handig om een aantal zaken in huis te hebben. Schaf bijvoorbeeld een anale douche aan of kies voor een opzetstuk voor je doucheslang. Dan kun je een anale douche nemen voor dat je jouw anaal vibrator erbij pakt. Tevens is glijmiddel essentieel bij anaal toys. Kies voor een anaal glijmiddel. Dit is namelijk speciaal voor dit gebruik ontworpen. Het is bijvoorbeeld dikker en blijft langer op de huid werkzaam. Er zijn allerlei soorten anale glijmiddelen. Zo is het er voor mannen, vrouwen, verwarmend, op waterbasis of op siliconenbasis. Zoek een glijmiddel uit op basis van jouw gebruik. Daarnaast is een goede toycleaner geen overbodige luxe.

De anaal vibrator: tijdens het gebruik

Een anaal vibrator is ideaal voor anale stimulatie of voorafgaand aan anale seks. Wanneer jij er helemaal klaar voor bent dan wil je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk beginnen. Vergeet niet: het is geen race. Neem je tijd. Kom in de stemming en zorg dat je opgewonden bent. Een speeltje is om van te genieten en plezier van te ervaren. Een orgasme is een fijne bijkomstigheid. Natuurlijk snappen wij wel dat je ernaar toe werkt, maar het kan voorkomen dat dit niet direct lukt. Geef jezelf en je lichaam tijd om aan anale stimulatie te wennen. Zorg dat je het opbouwt. Start door glijmiddel aan te brengen. Begin bijvoorbeeld door met je vingers te stimuleren. Ga vervolgens verder met je speeltje. Laat jezelf de trillingen voelen door het speeltje tegen je anus aan te houden. Wanneer je er klaar voor bent kun je het speeltje langzaamaan een stukje inbrengen en tot slot verder inbrengen. Doe het stap voor stap. Neem de stappen waar jij klaar voor bent.  

Na het gebruik

Gebruik de toycleaner die past bij jouw speeltje. Een toycleaner zorgt namelijk niet alleen voor een schoon speeltje, maar het voorkomt ook gezondheidsklachten. Tevens zorgt het ervoor dat je speeltje langer meegaat. Zo kun jij de volgende keer weer volledig en hygiënisch genieten van je anaal vibrator.

 

Dit zijn volgens ons de betere penispompen:

Bekijk alle penispompen hier
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.