Hoe gebruik je een penispomp? Lees onze tips!

Hoe gebruik je een penispomp? Lees onze tips! - penispomp

Een penispomp: heb jij er één in huis? Wat doet een penispomp en hoe kun je hem gebruiken. Dat lees je in dit artikel. Wij helpen je met de informatie die jij nodig hebt om een penispomp goed te kunnen gebruiken.   

Hoe werkt een penispomp?

Een penispomp wordt ook een penisvergroter, erectiepomp of penisverdikker genoemd. Wat doet een penispomp nu echt? Een penispomp is een buis of sleeve die je om je penis heen plaatst. Wanneer de penispomp om je penis heen zit, zuigt deze vacuüm. Dit zorgt vervolgens ervoor dat je penis groter wordt en je een hardere erectie krijgt. Vaak kun je kiezen uit een handpomp of een elektrische pomp.

Waarom een penispomp gebruiken?

Een penispomp wordt gebruikt om de penis te vergroten, verlengen of verdikken. Een penispomp kan de penis echt een aantal centimeters groter of dikker maken. Echter is dit effect wel tijdelijk. Het is niet blijvend. Een penispomp zorgt er niet alleen voor dat je penis dikker of groter wordt. Het geeft vaak veel zelfvertrouwen en een beter voelbare penetratie. Daarnaast wordt een penispomp gebruikt als ondersteunend middel wanneer iemand erectieproblemen heeft. Er zijn allerlei redenen waarom een man geen erectie kan krijgen. Een penispomp kan dan een goed hulpmiddel zijn. Er zijn ook alternatieven zoals lustopwekkers of stimulerend glijmiddel. Dit speeltje wordt veel gebruikt en is zeer populair. Het is dan ook zeker niet iets om je voor te schamen.

Tijdens het gebruik

Wil jij een penispomp uitproberen? Neem ook eens een kijkje bij de accessoires die er voor dit speeltje zijn. Wellicht is er iets wat bij jou past. Ga jij beginnen? Pak wat glijmiddel en breng dit op je penis aan. Zo kun je de sleeve of buis makkelijk om je penis heen schuiven. Als je penis tot in de basis in de sleeve zit, dan kun je de penispomp gaan gebruiken. Veelal werkt een penispomp met een automatische bediening of via een handpomp. Gebruik de penispomp niet langer dan 30 minuten. Voor het eerst een penispomp gebruiken? Beperk jouw gebruik dan tot maximaal 10 minuten. Tip: gebruik de penispomp om mee te masturberen. Je kunt de pomp omhoog en omlaag bewegen, langzaam heen- en weer schudden of de druk afwisselen.

Na het gebruik

Zoals bij ieder speeltje, moet je ook dit speeltje reinigen na gebruik. Zorg dat je een toycleaner hebt die geschikt is voor jouw penispomp. Vergeet niet dat de eerste paar keren het kan zijn dat je nog niet exact weet hoe het werkt of wat jij zelf lekker vindt. Pak de handleiding erbij als het nodig is. Geef jezelf tijd om je lichaam te leren kennen. Zet het genieten van de ervaring centraal en wees niet teleurgesteld als je de eerste keer niet direct tot een ongekend hoogtepunt komt. Probeer het gerust wat vaker uit. En mocht het niks voor jou zijn, dan kun je altijd nog gaan voor een penis sleeve.

 

Dit zijn volgens ons de betere penispompen:

Bekijk alle penispompen hier
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.