Hoe gebruik je een penisring?

Hoe gebruik je een penisring? - penisring

Een cockring of penisring is een speeltje om mee te masturberen. Wanneer je deze voor de eerste keer gaat gebruiken, dan kan het handig zijn om te weten hoe je de penisring moet gebruiken. In dit artikel geven wij tips over het gebruik van de cockring.

Waarom een cockring gebruiken?

Wellicht heb je voor dit speeltje gekozen puur om een lekker gevoel te ervaren. Wist je al dat een cockring ook zeer geschikt is om je uithoudingsvermogen te verlengen of om samen te gebruiken. Hoe werkt een cockring? De penisring werkt doordat het bloed minder snel door je penis heen stroomt. Dit zorgt dat jouw erectie harder is en langer aanhoudt. Er zijn allerlei soorten cockrings die voor iedere soort gebruiker een uitkomst bieden. Zo zijn er rubberen, metalen of vibrerende cockrings.

Voor het gebruik

Heb je nog geen cockring gekocht? Zorg dan dat je de goede maat kiest of gaat voor een flexibel, rekbaar materiaal zoals siliconen. Je kunt ook kiezen voor een set van cockringen zodat je kunt kijken welke de goede maat heeft. Heb je de cockring in huis? Hartstikke goed, maar er zijn ook wat andere zaken die goed van pas kunnen komen. Zo is glijmiddel geen overbodige luxe. Glijmiddel zorgt er namelijk voor dat de penisring gemakkelijk omgaat en de ervaring pijnvrij is. Heb je alsnog een vervelend of onprettig gevoel, doe de cockring dan altijd af.

Waar moet je de cockring plaatsen? 

Een cockring plaats je om je penis heen. Je schuift deze zover mogelijk richting je balzak. De cockring zit goed wanneer deze net boven de ballen wordt gedragen. Daarnaast kun je hem ook om de balzak plaatsen. Tot slot is het ook mogelijk om de penisring zowel om de penis en balzak heen te schuiven. Je kunt ook altijd een combinatie speeltje uitproberen. Zo kun je gaan voor een cockring met ballstretcher of een cockring met anaalplug.

Hoe doe je een cockring om je penis heen? 

Je plaatst een penisring wanneer jouw penis stijf is. Als jij er klaar voor bent dan pak je wat glijmiddel. Het glijmiddel gebruik je op je penis en de ring. Gebruik niet te veel en schuif de ring direct om de penis heen wanneer het glijmiddel erop zit.

Tijdens het gebruik

Is het gelukt om de penisring te plaatsen? Het is goed om in de gaten te houden dat je de ring niet te lang gebruikt. Gebruik een ring tussen de 20-30 minuten per keer. Wanneer het de eerste keer is dat je een cockring gebruikt, dan is het slim om deze niet langer dan 10 minuten te dragen. Heb je op een moment een onprettig of pijnlijk gevoel, doe de ring dan direct af.

Na het gebruik

Als je jouw penisring hebt gebruikt, dan is het slim om deze goed schoon te maken. Ook een cockring moet gereinigd worden. Het zorgt ervoor dat er geen risico’s zijn op schimmels of infecties. Gebruik een toycleaner die past bij jouw speeltje.

 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.