Hoe gebruik je een tarzan vibrator?

Hoe gebruik je een tarzan vibrator? - tarzan vibrator

De Tarzan. Je kent dit speeltje vast, maar heb jij deze vibrator zelf al eens geprobeerd? Misschien overweeg jij de aankoop ervan of heb je er al ééntje gekocht. In dit artikel lees je hoe je de Tarzan kan gebruiken.   

Voor het gebruik

Tarzan kopen? Onze tips zullen je helpen voor wanneer jij de vibrator gaat uitproberen. Wanneer je een Tarzan vibrator gaat kopen dan is het goed om eerst te kijken welk soort Tarzan bij jouw past. Ga voor een rabbit (konijntje voorop), dolphin (dolfijn voorop) of butterfly (vlinder voorop). Een rabbit stimuleert je clitoris op één punt, de dolphin op twee punten en de butterfly stimuleert de clitoris en het gebied eromheen. Vervolgens kun je nog verder selecteren op het gebruik ervan. Zo is er een Tarzan met een g-spot stimulatie, met kralen erin of die kan stoten. Heb jij een leuke Tarzan vibrator kunnen vinden? Zorg dat je daarnaast ook glijmiddel in huis hebt.

De tarzan vibrator: tijdens het gebruik

Ga jij je Tarzan voor het eerst testen? Zorg dat je eerst lekker in de stemming komt. Masseer bijvoorbeeld je borsten en tepels. En ga rustig richting je vagina. Je kunt je vibrator bijvoorbeeld eerst langs je dijen bewegen om hem vervolgens langs je schaamlippen te laten glijden. Ben jij al enigszins opgewonden? Gebruik wat glijmiddel indien nodig. Start met het verwennen van je clitoris. Daarna kun je een stap verder gaan en ook rustig aan penetreren. Probeer de verschillende snelheden of standen uit. Je kunt ook afwisselen door lichte druk te geven met de vibrator of door dieper te penetreren. Vergeet niet dat het geen wedstrijd is. Gun jezelf de tijd. De krachtigste stand of diepste penetratie is niet altijd het lekkerst. Zo kan de langzaamste stand bijvoorbeeld ervoor zorgen dat je dieper en langzamer klaarkomt. Geniet op de manier die bij jou past. 

Na het gebruik

Veel vrouwen gebruiken een Tarzan om makkelijker klaar te komen. Voor velen werkt dit speeltje ook zeer goed. Is het nog niet gelukt om klaar te komen? Probeer het een andere keer nog eens. Daarnaast kun je ook nog kiezen om je speeltje met je partner te gebruiken. Die zal je speeltje toch weer anders hanteren en je misschien wel naar dat zalige hoogtepunt brengen. Wanneer je klaar bent met je speeltje is het slim om deze goed schoon te maken. Kies de toycleaner die past bij (het materiaal van) jouw speeltje. Hierdoor kun je de volgende keer weer (hygiënisch) genieten.

 

Dit zijn volgens ons de betere penispompen:

Bekijk alle penispompen hier
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.